Springkussen ballon middel

1 dag  90,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Het springkussen ballon

Het Springkussen Ballon, met zijn betoverende afmetingen van 4,5 x 3,9 x 3.5 m en vier indrukwekkende ballonnen, is de perfecte toevoeging aan elk evenement. Dit luchtkussen biedt een hemelse sensatie, waarbij de pilaren in de vorm van luchtballonnen je letterlijk en figuurlijk tussen de wolken laten zweven. Voor slechts €90,00 voor een dag huur je dit unieke springkussen en creëer je een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Het luchtkussen voor elk evenement

Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of buurtbijeenkomst organiseert, het Springkussen Ballon is de ideale attractie. Met meer dan 10 jaar ervaring in de verhuur van springkussens zorgt Vcompany voor flexibele levering in heel Nederland. Onze attracties zijn gecertificeerd en garanderen veilig springplezier op elke locatie, of het nu op gras of een harde ondergrond is.

Sta jij al te springen?

Sta jij al te springen om het Springkussen Ballon te ervaren? Voor €90,00 huur je een dag lang dit feestelijke luchtkussen en breng je een glimlach op het gezicht van alle gasten. Ben je benieuwd naar andere kussens van deze grote?  Kijk dan eens hier! >middel kussens.

Dankzij onze gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies is het opzetten van het springkussen een fluitje van een cent. De blower zorgt voor een snelle inflatie, zodat het feest snel kan beginnen.

Thema ballon, feestelijker kan bijna niet!

Voeg een magisch tintje toe aan jouw evenement met het thema Ballon. Het Springkussen Ballon brengt de associatie met luchtballonnen tot leven, waardoor een sfeer van avontuur en vreugde ontstaat. Laat de fantasie van de gasten de vrije loop terwijl ze tussen de ballonnen springen en genieten van een unieke ervaring die lang zal blijven hangen.

Maak jouw dag onvergetelijk met Vcompany

Vcompany staat voor meer dan alleen verhuur. Wij bieden een complete ervaring om jouw dag onvergetelijk te maken. Ons ervaren personeel zorgt voor een soepele op- en afbouw, terwijl onze gecertificeerde attracties een veilige en plezierige omgeving creëren. Reserveer vandaag nog het Springkussen Ballon en maak van jouw evenement een feest waar nog lang over gesproken zal worden!

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Bieden jullie ook bezorg- en ophaalservices voor het Springkussen Ballon Middel?

Ja, we bieden bezorg- en ophaalservices voor het Springkussen Ballon Middel om ervoor te zorgen dat het veilig en op tijd op jouw gewenste locatie wordt geleverd en opgehaald.

Hoe lang duurt het om het Springkussen Ballon Middel op te zetten en af te breken?

Voor het op en afbouwen rekenen we 20 minuten, Hiervoor zijn 2 mensen nodig.

Kan het Springkussen Ballon Middel worden gehuurd voor meerdere opeenvolgende dagen?

Ja, we bieden vaak de mogelijkheid om het Springkussen Ballon Middel voor meerdere dagen te huren. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en prijzen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
450 cm
Breedte
390 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
145 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
65 cm
Gewicht
100 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Ballon middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren