088 - 3985000
v.a.
95

De buikschuifbaan 10 meter huren op uw dorpsfeest of zeskamp activiteit

Maak de borst nat, neem een aanloop en schuif met hoge snelheid zover mogelijk over de buikschuifbaan! Buikschuiven is bij velen evenementen niet meer weg te denken uit het programma. Er zijn zelfs hele kampioenschappen die jaarlijks terugkeren. Deze buikschuifbaan geschikt voor iedereen, dus zowel voor volwassenen als kinderen. De buikglijbaan dient wel besproeit te worden met water, zodat de deelnemer er gemakkelijk overheen glijdt. De buikschuifbaan brengt zeker de sfeer erin op een zes- of meerkamp activiteit, familiedag of evenement.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€94,50
Dagprijs €105,00
2 dagen:€ 155.00
3 dagen:€ 180.00
4 dagen:€ 205.00
5 dagen:€ 230.00
6 dagen:€ 255.00
7 dagen:€ 280.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Buikschuifbaan 10 meter huren bij Vcompany

Een hilarische zeskamp activiteit huren? Huur dan deze buikschuifbaan voor degene die niet bang is voor een natte broek of rok. Deze buikschuifbaan van maar liefst 10 meter lang brengt een waar spektakel in huis. Deze attractie is zeker geschikt voor een competitie of zeskamp strijd. Eventueel kunt u aan deelnemers ook een estafettebuis meegeven. Zodra deze buis is afgegeven kan de volgende teamgenoot deelnemen aan het spektakel. Ook voor de toeschouwers levert deze attractie hilarisch beelden op.

Een sport en spel dag organiseren? Huur dan deze buikschuifbaan met andere zeskamp spellen of waterattracties. Een watercompetitie, combineer dan de buikglijbaan met het levend sjoelen, de tobbedansbaan of de rodelbaan.

De buikschuifbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Vraag een offerte op maat aan. De buikschuifbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

Bij deze attractie is het belangrijk dat de baan af en toe besproeit te worden zodat de deelnemers gemakkelijk over de helling glijden.

Kenmerken:

L x Bx H 10 x 2.7 x 3.35
Transport L x B x H 1.3 x 1.1 x 0.7
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Gewicht: 160KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Zeskamp activiteit
  • Competitie element

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u ook opblaasbare kussens huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan een sport en spel attributen, klik hier om onze sportdag pakket of kinderspelen te huren. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De buikschuifbaan 10 meter is alleen te vervoeren in een bestelbus of met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de buikschuifbaan staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel ook een aanhanger huren voor 25 euro per dag.

Deze buikschuifbaan 10 meter goedkoop huren, vraag nu een vrijblijvende offerte aan.