Buikschuifbaan Tijger 10 meter met bad

165,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Buikschuifbaan Tijger 10 meter met bad

Als het warm weer is en je op zoek bent naar een leuke manier om af te koelen, is een buikschuifbaan tijger van 10 meter met een waterbad aan het einde van de baan de perfecte oplossing. Of je nu een feestje geeft voor kinderen of volwassenen, deze opblaasbare baan biedt eindeloos plezier voor iedereen.

Met een lengte van 10 meter is deze buikschuifbaan tijger perfect voor snelheidsduivels die houden van een uitdaging. Het opblaasbare ontwerp zorgt ervoor dat de baan zacht is en dat de deelnemers veilig kunnen glijden. Het waterbad aan het einde van de baan zorgt ervoor dat de deelnemers veilig kunnen afremmen en afkoelen na de rit.

De buikschuifbaan is een geweldige manier om mensen samen te brengen en iedereen te laten genieten van een verfrissende en leuke activiteit. Het is perfect voor allerlei soorten feesten, zoals verjaardagsfeestjes, familiebijeenkomsten en buurtbarbecues. Het is een geweldige manier om kinderen en volwassenen actief bezig te houden en te laten genieten van het buitenleven.

Bovendien kan deze buikschuifbaan tijger met bad ook dienen als een geweldige teambuildingactiviteit. Door teams te vormen en een competitie-element toe te voegen, kun je iedereen uitdagen om zijn of haar beste buikschuifvaardigheden te laten zien. 

Al met al is een buikschuifbaan tijger met bad van 10 meter lang met een waterbad aan het einde van de baan de perfecte manier om plezier te hebben en af te koelen op warme zomerdagen. Het biedt een geweldige manier om mensen samen te brengen en iedereen te laten genieten van een leuke en verfrissende activiteit. Dus haal die zwembroek of bikini tevoorschijn en bereid je voor op een dag vol plezier en natte avonturen op de buikschuifbaan van 10 meter lang!

Producten in pakket

1x
- Buikschuifbaan Tijger 10 meter met bad
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren