088 - 3985000
v.a.
167

De Buikschuifbaan huren op uw dorpsfeest of zeskamp activiteit.

Maak de borst nat, neem een aanloop en schuif met hoge snelheid zo ver mogelijk over de buikschuifbaan! Buikschuiven is bij vele evenementen niet meer weg te denken uit het programma. Er zijn zelfs hele kampioenschappen die jaarlijks terugkeren. Deze opblaasbare buikglijbaan heeft als groot voordeel dat men zich niet kan bezeren en dat je altijd een heerlijke zachte landing maakt in het zwembadje.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€166,50
Dagprijs €185,00
2 dagen:€ 277.50
3 dagen:€ 323.75
4 dagen:€ 370.00
5 dagen:€ 416.25
6 dagen:€ 462.50
7 dagen:€ 508.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Buikschuifbaan huren bij Vcompany

Deze buikschuifbaan van maar liefst 10 meter lang brengt een waar spektakel in huis.

Naast de buikschuifbaan meer water attracties? Wat dacht u van de waterrodelbaan, de tobbedansbaan of de waterhindernisbaan?

De buikschuifbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De buikschuifbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

Bij deze attractie is het wel belangrijk dat u voor de wateraanvoer zorgt om het zwembad te vullen. Daarnaast dient de baan af en toe besproeid te worden zodat de deelnemers gemakkelijk over de helling glijden. De buikschuifbaan wordt geleverd met twee bootjes, waarop de deelnemers plaats kunnen nemen om vervolgens de helling af te glijden.

Kenmerken:

L x Bx H 17 x 2.3 x 2.2
Transport L x B x H 1.2 x 1 x 0.9
Stroom: Nodig
Gewicht: 130KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Zeskamp activiteit
  • Competitie element

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de buikschuifbaan huren met de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Deze buikschuifbaan goedkoop huren? Vraag een offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De buikschuifbaan is alleen te vervoeren met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de buikschuifbaan staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.