Buikschuifbaan 10 meter met zwembad

155,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

De buikschuifbaan 10 meter met zwembad huren 

Maak de borst nat, neem een aanloop en schuif met hoge snelheid zo ver mogelijk over de buikschuifbaan! Buikschuiven is bij vele evenementen niet meer weg te denken uit het programma. Er zijn zelfs hele kampioenschappen die jaarlijks terugkeren. Deze opblaasbare buikglijbaan heeft als groot voordeel dat men zich niet kan bezeren en dat je altijd een heerlijke zachte landing maakt in het zwembad.

Voor warme zomerdagen beschikken wij nog over vele andere waterattracties die u helpen uw hoofd koel te houden. 

De buikschuifbaan 10 meter met zwembad huren bij Vcompany

U kunt de buikschuifbaan gemakkelijk zelf opzetten. Dit doet u door de baan volledig uit te rollen en de blowers aan het kussen te bevestigen. Het kussen blaast zich vanzelf helemaal op. Tevens kunt u het op en afbouwen ook door een van onze ervaren collega's laten doen. Op deze manier weet u zeker dat iedereen veilig gebruik kan maken van het springkusssen. In dat geval bent u zelf volledig ontzorgd. Het is bij dit kussen verstandig om van te voren na te denken over de nodige watervoorziening.

Wij bezorgen de buikschuifbaan door heel Nederland. Wist u dat u het springkussen ook zelf kunt ophalen bij onze afhaallocatie. Onze afhaallocatie bevindt zich in Werkhoven (Utrecht). Denkt u bij het afhalen over de benodigde ruimte die nodig is om te buikschuifbaan te vervoeren?

Mocht u nog met vragen zitten over de huur van een buikschuifbaan, dan kunt u contact opnemen met een van onze deskundige collega's. Door meer dan 10 jaar ervaring binnen de verhuurbranche beschikken wij over de nodige expertise met betrekking tot het huren van attracties. Wij zijn flexibel en zullen ten alle tijden nadenken over alle mogelijke opties om zo uw evenement een spetterend feest te maken. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is de minimale leeftijd om de Buikschuifbaan met Zwembad te gebruiken?

De meeste buikschuifbanen zijn geschikt voor deelnemers van verschillende leeftijden, inclusief kinderen en volwassenen. Jongere kinderen kunnen echter toezicht of hulp van volwassenen nodig hebben.

Wat is een 10 Meter Buikschuifbaan met Zwembad?

De 10 Meter Buikschuifbaan met Zwembad is een opblaasbare waterglijbaan van 10 meter lang die eindigt in een verfrissend zwembad. Deelnemers kunnen op hoge snelheid over de glijbaan glijden en dan met een plons in het zwembad belanden.

Wat gebeurt er als het begint te regenen tijdens het gebruik van de Buikschuifbaan met Zwembad?

Bij lichte regen kan het gebruik mogelijk doorgaan, gaat het harder regenen let er dan op dat het stroompunt afgedekt is en er geen water bij kan komen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1200 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 (excl. vullen van het bad) Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Zwembad buikschuifbaan 10m
1x
- Buikschuifbaan 10 m
2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren