Levend Sjoelen

1 dag  195,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Levend sjoelen huren voor uw zeskamp of competitiespel

Het favoriete sjoelspel is nu ook verkrijgbaar in een levensgrootte uitvoering! Dit keer wel zonder sjoelstenen. Wie glijdt er de meeste punten bij elkaar? Op een plank probeert u als deelnemer de meeste punten te pakken door naar de juiste boog te glijden. Uiteraard dient u deze attractie nat te sproeien, zodat de plank gemakkelijk over de bodem glijdt. Zoek verkoeling tijdens de warme zomerdagen op deze geweldige waterattractie. 

Naast het levend sjoelen bieden wij nog vele andere waterattracties aan voor nog meer speelplezier.

Levend sjoelen huren bij Vcompany

Levend sjoelen is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies. Mocht u niet over de mogelijkheid beschikken het springkussen zelf op te zetten, of heeft u daar simpelweg geen behoefte aan, dan kunt u er ook voor kiezen het kussen door ons op te laten zetten. Onze ervaren collega's weten precies hoe ze het kussen veilig en snel op moeten zetten. Op deze manier weet u zeker dat u de hele dag onbezorgd kan genieten. 

Mocht u het de baan toch zelf willen opzetten, dan krijgt u alle benodigdheden, zoals blowers, haspels en haringen bij de buikglijbaan geleverd. Daarnaast krijgt u er twee surfplanken bij geleverd waarop de deelnemers naar de puntendoelen kunnen glijden.

Naast het bezorgen van de sjoelbaan kunt u er ook voor kiezen om de buikglijbaan af te halen bij onze afhaallocatie. Afhalen is mogelijk in Werkhoven (Utrecht).

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de huur, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze medewerkers. Door meer dan 10 jaar ervaring in de verhuurbranche zijn wij flexibel en zeer meedenkend. Wij zullen samen met u nadenken over alle mogelijke opties en proberen op deze manier uw evenement tot een spetterend feest te maken. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is een Levend Sjoelen Buikschuifbaan?

De Levend Sjoelen Buikschuifbaan is een plezierige activiteit waarbij de traditionele sjoelstenen worden vervangen door deelnemers met een band die een aanloop nemen en glijden om zo punten te scoren, vergelijkbaar met het traditionele sjoelen.

Wat zijn de regels van het spel?

De regels van de Levend Sjoelen Buikschuifbaan zijn vergelijkbaar met die van het traditionele sjoelen. Deelnemers proberen met de band zo te sturen dat ze in vakken met de hoogste punten belanden. De totale punten worden opgeteld om de winnaar te bepalen.

Is de Levend Sjoelen Buikschuifbaan geschikt voor kinderen?

Ja, kinderen kunnen volop genieten van de Levend Sjoelen Buikschuifbaan, onder toezicht van volwassenen. Zorg er wel voor dat er maar maximaal 2 tegelijk op de baan mogen.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
1200 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
150 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Levendsjoelen
2x
- Tobbedans bandje
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren