Buikschuifbaan 18 meter met zwembad

215,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

De buikschuifbaan 18 meter met zwembad huren 

Maak de borst maar nat, neem een aanloop en schuif met hoge snelheid zo ver mogelijk over de buikschuifbaan! Buikschuiven is bij vele evenementen niet meer weg te denken uit het programma. Er zijn zelfs hele kampioenschappen die jaarlijks terugkeren. Deze opblaasbare buikglijbaan heeft als groot voordeel dat men zich niet kan bezeren en dat je altijd een heerlijke zachte landing maakt in het zwembad. Dit waterspringkussen is ook een groot succes tijdens uw zeskamp. 

Voor de warme dagen in de zomer bieden wij nog vele andere waterattracties. 

De buikschuifbaan 18 meter met zwembad huren bij Vcompany

De buikschuifbaan is gemakkelijk zelf op te zetten met alle benodigdheden die u uiteraard door ons er bij geleverd krijgt. Mocht u de buikschuifbaan zelf niet op willen of kunnen zetten, dan kunt u dat ook door ons laten doen. U kunt kiezen voor volledige op- en afbouw waarbij wij de buikschuifbaan volledig zelf op zullen zetten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor hulp bij op- en afbouw. Wij zullen dan de helpende hand bieden die u nodig heeft. Bovendien kunt u er voor kiezen het springkussen door ons te laten begeleiden. Wij zorgen er in dat geval voor dat het gebruik in goede banen verloopt en dat iedereen veilig van de buikschuifbaan gebruik kan maken. 

Wij bezorgen het springkussens door heel Nederland. Maar wist u dat u het springkussen ook af kunt halen bij onze afhaalvestiging in Werkhoven? 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot het huren van de buikschuifbaan dan kunt u contact opnemen met onze ervaren medewerkers. Door onze meer dan 10 jaar aan ervaring binnen de verhuurbranche beschikken wij over voldoende expertise om uw evenement te laten slagen. Bovendien zijn wij erg flexibel een meedenkend en zullen wij er alles aan doen om evenement tot een spetterend feest te maken. 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat is een 18 Meter Buikschuifbaan met Zwembad?

De 18 Meter Buikschuifbaan met Zwembad is een opblaasbare waterglijbaan die je de kans geeft om op hoge snelheid over een lange baan te glijden en vervolgens in een verfrissend zwembad te belanden.

Is er een leeftijdsbeperking voor deelnemers?

In het algemeen zijn buikschuifbanen geschikt voor deelnemers van verschillende leeftijden, zowel kinderen als volwassenen. Jongere kinderen kunnen echter toezicht of hulp van volwassenen nodig hebben.

Moet ik speciale kleding dragen?

Het wordt aanbevolen om zwemkleding te dragen tijdens het gebruik van de buikschuifbaan, omdat je in het zwembad zult belanden. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt die je bewegingsvrijheid niet beperkt.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
2000 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
150 Kg
Opzettijd
30 (excl. vullen van het bad) Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

2x
- Blower 1100 Watt
1x
- Buikschuifbaan 18m
1x
- Buikschuifbaan bad 18m
8x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter