Sponsor stormbaan 10 meter

1 dag  1,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Sponsor stormbaan 10 meter

Een sponsor stormbaan van 10 meter lang is de perfecte toevoeging aan elk feest of evenement! Deze opblaasbare stormbaan biedt niet alleen veel plezier voor jong en oud, maar kan ook dienen als een geweldige manier om geld in te zamelen voor een goed doel of een lokale organisatie.

De stormbaan biedt een verscheidenheid aan uitdagende obstakels, zoals klimwanden, tunnels en hindernissen. Het is de ultieme test van kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of schoolactiviteit, de stormbaan zal gegarandeerd voor veel enthousiasme en plezier zorgen.

Daarnaast biedt de sponsor stormbaan ook een geweldige manier om geld in te zamelen voor een goed doel of lokale organisatie. Door bedrijven of individuen te vragen om te sponsoren voor elke persoon die de stormbaan succesvol voltooit, kan er een aanzienlijke hoeveelheid geld worden opgehaald voor het goede doel.

Kortom, een sponsor stormbaan van 10 meter lang is de perfecte manier om plezier en doelgerichtheid te combineren op elk feest of evenement.

Onze sponsor voorwaarden:

  • Uw organisatie heeft een maatschappelijk doel? Bij twijfel kunt u gewoon een vrijblijvende aanvraag doen. Geef dan aan wat de doel van uw organisatie is.
  • We vragen u om de samenwerking met Vcompany Verhuur op uw social media kanalen inclusief een linkje naar onze website.
  • We vragen u op uw website een (permanente) "follow" link naar onze website. Hiervoor vragen wij een minimale domain rating van "10". Bekijk uw domain rating op: www.ahrefs.com
  • We vragen u een review achter op Google reviews en Trustpilot.
  • U kunt het springkussen alleen zelf afhalen bij Vcompany Verhuur in Werkhoven.

Vul bovenstaande gegevens in bij het opmerkingen veld in het afrekenformulier of mail bovenstaande gegevens naar info@vcompany.nl.

Heeft u vragen over de voorwaarden? Neem dan contact op met onze medewerkers via info@vcompany.nl. 

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Sponsor stormbaan 10 meter
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren