Sponsor springkussen klein

1,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Het springkussen klein gratis huren 

Het springkussen klein is een geweldig springkussen voor peuters en kleuters. Het is kleiner van formaat, waardoor het gemakkelijker te vervoeren en op te zetten is. Dit springkussen is perfect voor elk evenement of feest. Huur dit springkussen gratis bij onze sponsorvoorwaarden. Mail ons vandaag nog om te kijken of u voldoet aan de sponsor voorwaarden.

Het luchtkussen is niet alleen geweldig voor peuters en kleuters, maar ook voor volwassenen die wat plezier willen hebben. De grootte van dit springkussen maakt het perfect voor kleinere evenementen of zelfs grotere evenementen. U kunt gebruik maken van dit springkussen binnen of buiten. Met onze sponsorvoorwaarden kunt u dit springkussen gratis huren. Dus bel ons vandaag nog en laat ons u helpen met het plannen van uw volgende evenement!

Bij Vcompany Verhuur, hebben wij een brede selectie van springkastelen die perfect zijn voor elk evenement of feest. Wij hebben ook een verscheidenheid van andere opblaasbare spelen die uw gasten zullen vermaken. Stuur vandaag nog uw aanvraag in en we helpen u met het maken van de beste keuze.

Onze sponsor voorwaarden:

  • Uw organisatie heeft een maatschappelijk doel? Bij twijfel kunt u gewoon een vrijblijvende aanvraag doen. Geef dan aan wat de doel van uw organisatie is.
  • We vragen u om de samenwerking met Vcompany Verhuur op uw social media kanalen inclusief een linkje naar onze website.
  • We vragen u op uw website een (permanente) "follow" link naar onze website. Hiervoor vragen wij een minimale domain rating van "10". Bekijk uw domain rating op: www.ahrefs.com
  • We vragen u een review achter op Google reviews en Trustpilot.
  • U kunt het springkussen alleen zelf afhalen bij Vcompany Verhuur in Werkhoven.

Vul bovenstaande gegevens in bij het opmerkingen veld in het afrekenformulier of mail bovenstaande gegevens naar info@vcompany.nl.

Heeft u vragen over de voorwaarden? Neem dan contact op met onze medewerkers via info@vcompany.nl. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
330 cm
Breedte
330 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
85 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Producten in pakket

1x
- Sponsor springkussen klein
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren