088 - 3985000
v.a.
360

Rodeolul ‘Kinky Willy’ huren op uw vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest

Temt u als een echte cowboy deze woeste rodeolul? Wie waagt zich als een geoefende cowboy op de rug van deze mechanische rodeolul ‘kinky willy’? Wie blijft het langst zitten op de rodeolul en mag zich vrijgezel van de dag noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de rodeolul af; de een na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen, is een valkussen meegeleverd. Deze rodeolul doet het zeker goed op ieder vrijgezellenfeest, studentenactiviteit en vriendenuitjes, maar zeker net zo goed op festivals.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€360,00
Dagprijs €400,00
2 dagen:€ 600.00
3 dagen:€ 700.00
4 dagen:€ 800.00
5 dagen:€ 900.00
6 dagen:€ 1000.00
7 dagen:€ 1100.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Rodeolul ‘kinky willy’ huren bij Vcompany

Het snelheidsniveau van de rodeolul kan aangepast worden aan de deelnemer. Door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden.

Wel een rodeo attractie willen huren, maar niet de 18+ variant? Wat dacht u van een paard, kameel, eland, voetbal of de traditionele rodeostier?

De rodeolul ‘kinky willy’ kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De rodeolul is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

De rodeostier wordt geleverd met een valkussen, blower en bedieningspaneel.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 5 x 3
Transport L x B x H 1.5 x 1.5 x 1.5
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Eyecatcher
  • 18+
  • Favoriet
  • Rodeo

 Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de rodeolul huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De rodeolul ‘kinky willy’ goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Zelf afhalen? Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De rodeolul is te vervoeren in een ruime bestelbus. De afmetingen voor het vervoer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.