18+ Rodeo

1 dag  400,00
Incl. BTW

Let op!

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600 watt. 

U kunt de 18+ rodeo niet zelf afhalen. Wij verhuren deze enkel op basis van transport

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Rodeolul 18+ huren 

Temt u als een echte cowboy deze woeste rodeolul? Wie waagt zich als een geoefende cowboy op de rug van deze mechanische rodeolul ‘kinky willy’? Wie blijft het langst zitten op de rodeolul en mag zich vrijgezel van de dag noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de rodeolul af; de een na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen, is een valkussen meegeleverd. Deze rodeolul doet het zeker goed op ieder vrijgezellenfeest, studentenactiviteit en vriendenuitjes, maar zeker net zo goed op festivals.

Wilt u iemand verrassen? Dan is de roedo 18+ natuurlijk een legendarische verrassing. In principe werkt de rodeo 18+ hetzelfde als een rodeostier. Zorg ervoor dat je zo lang mogelijk blijft zitten!

Is de rodeo 18+ toch net iets te wild voor u? Dan hebben we deze ook in de 'ouderwetse' Rodeostier. Ook hebben we een rodeo voetbal, rodeo kameel en rodeo eland. 

Rodeolul 18+ huren bij Vcompany

Het snelheidsniveau van de rodeolul kan aangepast worden aan de deelnemer. Door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden. Zo maakt het voor iedereen leuk om op de Rodeo te gaan zitten. De benodigde ruimte die u nodig heeft voor het plaatsen van de Rodeo 18+ bedraagd een ruimte met doorsnede van 5 meter. Zorg tevens voor een extra vrije meter voor de veiligheid

De rodeolul is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies. Wanneer u geen tijd heeft om deze zelf op te zetten dan doen wij dit graag voor u. U hoeft dit enkel aan te geven bij uw reservering via de website. 

Vcompany heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van attracties. We zijn klein begonnen met een abrham pop en één springkussen maar zijn inmiddels uit gegroeid tot één van de grootste verhuurbedrijven van Nederland. 

Let op!

Wanneer u de rodeo bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden terug gestort indien er geen schade aan de rodeo is waargenomen. Wanneer er schade aan de rodeo wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. Daarnaast komt er ook nog een blower bij van 1100watt, deze zal het kussen rondom de rodeo hard houden.

 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
300 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
3
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Rodeobok
1x
- Besturingkast tbv rodeobok
1x
- Rodeokussen tbv rodeobok
2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren