088 - 3985000
v.a.
293

Rodeopaard huren op uw bedrijfsevenement of verjaardagsfeest

Temt u als een echte cowboy dit woeste rodeopaard? Wie waagt zich als een geoefende cowboy op de rug van het mechanische rodeopaard. Neem plaats op het zadel, zet een cowboyhoed op en hou met slechts één hand het touw vast. Zet u schrap en ga vooral mee met de beweging. Wie blijft het langst zitten op het rodeo paard en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van het rodeopaard af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen wordt een valkussen meegeleverd.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€292,50
Dagprijs €325,00
2 dagen:€ 487.50
3 dagen:€ 568.75
4 dagen:€ 650.00
5 dagen:€ 731.25
6 dagen:€ 812.50
7 dagen:€ 893.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Rodeo paard huren bij Vcompany

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al plaatsnemen op een van onze rodeoattracties. Wel adviseren wij hiervoor onze mechanische rodeostier. Deze is namelijk voorzien van een kop met zacht schuimrubber. Daarnaast kan het snelheidsniveau aangepast worden aan de deelnemer. Door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden.

Geheel in western stijl? Bekijk onze western pakketten. Dit rodeopaard niet wat u zoekt? Wat dacht u van een eland, stier, kameel, voetbal of de 18+ variant?

Het rodeopaard kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het rodeopaard is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies.

Het rodeopaard wordt geleverd met een val kussen, blower en bedieningspaneel.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 5 x 3
Transport L x B x H 1.5 x 1.5 x 1.5
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Favoriete attractie
  • Geschikt voor jong en oud
  • Moeilijkheidsgraad zelf bepalen
  • Eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het rodeopaard huren tegen de beste prijs en met de bestekwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres; wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Het rodeo paard goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het rodeopaard is te vervoeren met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.