Rodeo Paard

1 dag  325,00
Incl. BTW

 

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Let op!

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. 

U kunt de rodeo niet zelf afhalen. Wij verhuren deze enkel op basis van transport

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Rodeopaard huren op uw bedrijfsevenement of verjaardagsfeest

Temt u als een echte cowboy dit woeste rodeopaard? Wie waagt zich als een echte geoefende cowboy op de rug van het mechanische rodeopaard. Neem plaats op het zadel, zet een cowboyhoed op en hou met slechts één hand het touw vast. Zet u schrap en ga vooral mee met de beweging. Wie blijft het langst zitten op het rodeo paard en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van het rodeopaard af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen wordt een valkussen meegeleverd. Het valkussen heeft een doorsnede van 5 meter. Zorgt u ervoor dat u zeker 1 meter vrije ruimte rond dit kussen vrij houd ivm de veiligheid. Durf jij de woeste stier te temmen? 

Naast het Rodeopaard hebben we bij Vcompany nog meerdere simulatoren. Wat dacht u van een Rodeo stier, Rodeo voetbal of een rodeo kameel? We verhuren zelfs een stier speciaal voor de allerjongste onder ons. Deze rodeo stier is geheel opblaasbaar en niet elektronisch te besturen maar door de 4 touwen die aan het kussen zijn verbonden wordt dit kussen door de andere kinderen 'bestuurd'. Trek zo hard mogelijk aan de stier zodat het kind dat boven op de stier zit er af valt. 

Rodeo paard huren bij Vcompany

Het snelheidsniveau van de Rodeo paard aangepast worden aan de deelnemer. Door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden. U kunt hierdoor een echte competie houden met uw vrienden, collega's of medestudenten. Wij blijft er het langste op het paard zitten?   

Het rodeopaard is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies. Wij verhuren het Rodeopaard enkel op basis van bezorging. Het Rodeopaard kan dus niet bij ons worden afgehaald. 

 

Let op!

Wanneer u de rodeo paard bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden terug gestort indien er geen schade aan de rodeo paard is waargenomen. Wanneer er schade aan de rodeo paard wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. Daarnaast komt er ook nog een blower bij van 1100watt, deze zal het kussen rondom de rodeo hard houden.

Wij plaatsen de rodeostier liever niet in een gymzaal, dit om eventuele beschadigingen aan gymvloeren te voorkomen. Wilt u dit toch? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de vloer. 

De rodeostier kan niet tegen water/regen. Wanneer er regen op komst is, wees dan voorbereid dat deze overdekt dient te worden.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
150 cm
Transport Hoogte
150 cm
Gewicht
300 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Rodeobok Eland/paard/kameel
1x
- Besturingskast Eland/paard/kameel rodeobok 3600 Watt
1x
- Kussen Rodeo Eland/paard/kameel
2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren