Rodeostier Bulletje

1 dag  325,00
Incl. BTW

Let op!

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. 

U kunt de rodeostier niet zelf afhalen. Wij verhuren deze enkel op basis van transport.

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Rodeostier bulletje huren op uw bedrijfsevenement of verjaardagsfeest

Temt u als echte cowboy deze woeste rodeostier? Wie waagt zich als geoefende cowboy op de rug van deze mechanische rodeostier? Zet een cowboyhoed op en hou slechts met 1 hand het touw vast. Zet u schrap en ga vooral mee met de beweging. Bent u degene die deze rodeostier aankan? Wie blijft het langst zitten op de rodeostier en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de rodeostier af: de één na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen is een valkussen meegeleverd. Bekijk ook eens onze andere simulatoren. Er zijn verschillende thema's, dus voor ieder thema zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld de rodeo paard of de kameel eens. Eens een keer iets anders dat de rodeo stier. 

Wist u dat wij ook een kinder variant van de rodeostier en paard hebben? Bekijk ze via onze website. Zo heeft u echt voor iedereen iets wils!

Rodeostier huren bij Vcompany

Eenmaal een rit gemaakt op de woeste rodeostier, dan zal iedereen graag nog een keer plaatsnemen in de wachtrij voor een tweede rit. Deze rodeostier is namelijk voorzien van een zachte kop welke van schuimrubber is gemaakt. Daarnaast kan het snelheidsniveau aangepast worden aan de deelnemer. Door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden.

De rodeostier is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikers instructies. Toch liever hulp of volledige op- en afbouw? Geen probleem! We staan voor u klaar. Plaats uw order in de winkelwagen op onze website en vind hier de verschillende opties. Voor vragen mag u gerust contact met ons op nemen. We proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wist u dat wij ook door heel het land bezorgen? Vul uw postcode in en u ziet gelijk wat de bijbehorende kosten daarvan zijn. Zo heeft u een duidelijk totaalbeeldvan uw order. 

Let op!

Wanneer u de rodeostier bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden terug gestort indien er geen schade aan de rodeostier is waargenomen. Wanneer er schade aan de rodeostier wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. Daarnaast komt er ook nog een blower bij van 1100watt, deze zal het kussen rondom de rodeo hard houden.

Wij plaatsen de rodeostier liever niet in een gymzaal, dit om eventuele beschadigingen aan gymvloeren te voorkomen. Wilt u dit toch? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de vloer. 

De rodeostier kan niet tegen water/regen. Wanneer er regen op komst is, wees dan voorbereid dat deze overdekt dient te worden.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat zijn enkele toepassingen van de Rodeostier Bulletje?

De Rodeostier Bulletje is geschikt voor verschillende soorten evenementen, zoals festivals, feesten, bedrijfsevenementen, en zelfs kinderfeestjes. Het voegt entertainment toe aan elke gelegenheid.

Hoe werkt de Rodeostier Bulletje?

Net als andere rodeostieren bestaat de Rodeostier Bulletje uit een bewegende mechanische basis. De deelnemer zit op het zadel van het bulletje en probeert zijn evenwicht te bewaren terwijl het bulletje beweegt en draait.

Kan ik de Rodeostier Bulletje ook binnen opzetten?

Ja, de meeste Rodeostier "Bulletje" attracties kunnen zowel binnen als buiten worden opgezet. Let er echter op dat er voldoende ruimte is en dat de locatie geschikt is voor de attractie.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
300 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Rodeobok
1x
- Besturingkast tbv rodeobok
1x
- Rodeokussen tbv rodeobok
2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren