Rodeo Kameel

325,00

1 dag 

Incl. BTW

Let op!

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. 

U kunt de rodeo niet zelf afhalen. Wij verhuren deze enkel op basis van transport

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Rodeo kameel huren 

Kent u de klassieke rodeostier nog? Deze rodeo kameel is daar een leuke variant van. Neem plaats achter de bult, zet een cowboyhoed op en hou met slechts 1 hand het touw vast. Zet je schrap en ga vooral mee met de beweging. Bent u degene die deze rodeo kameel aankan? Wie blijft het langst zitten op de rodeo kameel en mag zich de kampioen noemen? Vroeg of laat valt iedereen van de rodeo kameel af: de een na een paar seconden, de ander houdt het misschien wel een minuut of twee vol. Om een zachte landing te garanderen is een valkussen meegeleverd.

Om helemaal in het western thema te blijven, hebben wij nog vele andere springkussen in dit thema.

Rodeo kameel huren bij Vcompany

Eenmaal een rit gemaakt op de woeste rodeo kameel, dan zal iedereen graag nog een keer plaatsnemen in de wachtrij voor een tweede rit. Daarnaast kan het snelheidsniveau aangepast worden aan de deelnemer. Door de verschillende menu’s kan de moeilijkheidsgraad aangepast worden.

De rodeo kameel is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies. De simulators kunnen enkel op basis van bezorging gehuurd worden. Bij deze bezorging kunt u voor een van onze extra opties kiezen. Zo kunt u er voor kiezen het springkussen volledig op te laten zetten door onze ervaren collega's, zo weet u zeker dat iedereen veilig gebruik kan maken van de simulator.

Mocht u zelf nog over enkele vrije handen beschikken, dan kunt u ook enkel voor de optie hulp bij op- en afbouw kiezen. Onze collega's zullen de helpende hand zijn die u nodig heeft voor het snel opzetten van de simulator.  

Voor de optimale beleving kan een van onze collega's de simulator begeleiden. Op deze manier kunt u volledig ontzorgd genieten van uw evenement. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u tijdens kantoooruren altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Door meer dan 10 jaar ervaring in de verhuurbranche zullen zij flexibel met u meedenken over de mogelijke opties voor uw evenement.

Let op!

Wanneer u de rodeo kameel bij ons huurt rekenen wij een borg van € 500,-. Deze dient voor de huurdatum aan ons te worden voldaan. Na controle bij terugkomst zal dit bedrag worden terug gestort indien er geen schade aan de rodeo kameel is waargenomen. Wanneer er schade aan de rodeo kameel wordt geconstateerd zal het bedrag van de reparatiekosten van de borg worden afgehaald. 

De besturingskast van de rodeo moet op een vrije stroomgroep worden aangesloten. Deze verbruikt 3600watt. Daarnaast komt er ook nog een blower bij van 1100watt, deze zal het kussen rondom de rodeo hard houden.

Wij plaatsen de rodeo liever niet in een gymzaal, dit om eventuele beschadigingen aan gymvloeren te voorkomen. Wilt u dit toch? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de vloer. 

De rodeo kan niet tegen water/regen. Wanneer er regen op komst is, wees dan voorbereid dat deze overdekt dient te worden.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
150 cm
Transport Hoogte
150 cm
Gewicht
300 Kg
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
40 Minuten
Afbouwtijd
40 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
1
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Rodeobok Eland/paard/kameel
1x
- Besturingskast Eland/paard/kameel rodeobok 3600 Watt
1x
- Kussen Rodeo Eland/paard/kameel
2x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Zakje met toebehoren