088 - 3985000
v.a.
158

Levend tafelvoetbal huren op uw zeskamp- of voetbalactiviteit

Levend tafelvoetbal brengt het bekende tafelvoetbal uit de kantine tot leven! Samenwerking en teambuilding staan centraal bij dit spel. Bij dit levend tafelvoetbal spel staat iedere speler met behulp van een tuigje vast. Hierdoor wordt de bewegingsvrijheid beperkt en komt het echt aan op samenwerking.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€157,50
Dagprijs €175,00
2 dagen:€ 263.00
3 dagen:€ 350.00
4 dagen:€ 438.00
5 dagen:€ 525.00
6 dagen:€ 613.00
7 dagen:€ 700.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Levend tafelvoetbal spel huren bij Vcompany

Het levend tafelvoetbal combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen raceauto XXL, skelterbaan, bungeetrampoline en/of de stormbaan 45m.

Het levend tafelvoetbal spel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het levend tafelvoetbal is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Bevestig de blower aan het levend tafelvoetbal en het kussen blaast zich eenvoudig en snel op. U kunt dit spel met 12 deelnemers tegelijk spelen. Levend tafelvoetbal wordt gespeeld met 2 teams van ieder 6 deelnemers. Iedere deelnemer heeft een vaste positie op het veld.

Kenmerken:

L x Bx H 15 x 7.5 x 2.2
Transport L x B x H 1.25 x 1.1 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 200KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Voetbal attractie
  • Favoriete spel uit de kantine komt tot leven
  • Echte publiekstrekker
  • 12 personen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een levend tafelvoetbal spel huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel, en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. Sommige spellen en attracties zijn ook bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Levend tafelvoetbal goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van onze attracties zijn per attractie verschillend en staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.