088 - 3985000
v.a.
122

Het grote Springkussen Piratenschip XXL huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Waan je als een kapitein op je eigen piratenboot! Een geweldig springkussen huren voor een echte piraat en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€121,50
Dagprijs €135,00
2 dagen:€ 202.50
3 dagen:€ 236.25
4 dagen:€ 270.00
5 dagen:€ 303.75
6 dagen:€ 337.50
7 dagen:€ 371.25
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Springkussen piratenschip huren bij Vcompany

Wilt u meer van piraten? Kijk dan bij het piratenthema. Zo kunt u het feest zeker in thema houden!

Springkussens kunnen worden gehuurd in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het Springkussen Piratenschip XXL is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het springplezier voor 13 à 15 kinderen.

Kenmerken:

L x Bx H 12.2 x 5.9 x 6
Transport L x B x H 1.3 x 0.9 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 120KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 2
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Springplezier 13 a 15 kinderen
  • Piratenthema
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Glijbaan

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen artikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Dit springkussen goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het Springkussen Piratenschip XXL is te vervoeren op een aanhangwagen of met een bakwagen variant. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak, maar geen ruime auto? Bij Vcompany kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.