Springkussen Clown middel

Springkussen Clown middel voorkant
>
  • Springkussen Clown middel voorkant
  • Springkussen Clown middel linkerkant
  • Springkussen Clown middel rechterkant
<

90,00

1 dag 

Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Het springkussen Clown huren 

Zoekt u een springkussen? Dan is het springkussen Clown 4 x 4 zeer geschikt. Met zijn bescheiden maten past het gewoon in uw achtertuin. Ideaal voor een kinderfeestje! We hebben springkussens te huur in allerlei soorten en maten. De exacte maten zijn te vinden op de productpagina van de attractie. Alle springkussen zijn veilig en gecertificeerd. Zorgt u zelf voor voldoende vrije ruimte rondom het kussen?

Het springkussen beschikt over een dak waardoor springen in de regen geen enkel probleem hoeft te zijn. Wilt u meer plezier voor meer kinderen? Kies dan voor onze multiplay clown. Dit uitdagende springkussen past perfect in een clown thema!

 

Springkussen Clown huren bij Vcompany

Springkussen Clown middel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het springkussen zich eenvoudig en snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen, biedt het springplezier voor 8 kinderen. Uiteraard krijgt u de benodigde items, zoals haspel, blower en haringen, door ons bij het springkussen geleverd. 

Beschikt u zelf niet over de mogelijkheid het kussen op te zetten? Of heeft u daar simpelweg geen zin in? Dan kunt u dit ook door onze ervaren collega's laten doen. U kunt voor de optie hulp bij op- en afbouw en volledige op- en afbouw kiezen. In het laatste geval wordt u volledig ontzorgd. Bovendien is er de mogelijkheid om het evenement te laten begeleiden door onze ervaren collega's, zo weet u zeker dat er veilig gebruik kan worden gemaakt van het springkussen Clown midddel. 

Wij bezorgen het springkussen Clown middel door heel Nederland. Maar wist u dat u het springkussen ook af kunt halen? Afhalen kan bij onze vestigingen in Werkhoven (Utrecht).

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact opnemen met onze collega's. Wij zijn een meedenkend en flexibel bedrijf en zullen ons uiterste best doen om uw evenement tot een succes te brengen. 

 

 

 

 

 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
100 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Clown middel
4x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter