088 - 3985000
v.a.
99

Het grote Springkussen Multiplay Leeuw huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Een multiplay springkussen leeuw brengt de speelelementen klimmen, glijden en springen samen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€99,00
Dagprijs €110,00
2 dagen:€ 165.00
3 dagen:€ 220.00
4 dagen:€ 275.00
5 dagen:€ 330.00
6 dagen:€ 385.00
7 dagen:€ 440.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Het Springkussen Multiplay Leeuw huren bij Vcompany

Wilt u meer toevoegen in het dierenthema? Wat dacht u van het Springkussen Koe, de Multiplay Haai of de Kinderkarts?

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het Springkussen Multiplay Leeuw is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen Multiplay Koe zich eenvoudig op. Wanneer de multiplay is opgeblazen, biedt het springplezier voor 8 à 10 kinderen.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 5 x 3
Transport L x B x H 1.50 x 1 x 1
Stroom: Nodig
Gewicht: 170KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Thema jungle
  • Groot formaat
  • Diverse speelelementen
  • Springen, glijden en klimmen

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De Multiplay Leeuw is bij regen goed te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Deze Multiplay Leeuw goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De Multiplay Leeuw is te vervoeren in vrijwel iedere personenauto waarvan de achterbank inklapbaar is. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak, maar geen ruime auto? Bij Vcompany kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.