Vlondervloer gelegd

Hoefijzer werpen
>
  • Hoefijzer werpen
<

645,00

1 dag 

Incl. BTW

Grootte oppervlakte huren?

Vanaf 135m2 verwijzen wij u graag door naar ons dochterbedrijf Vlondervloeren.nl.

Klik hier voor meer informatie.

 

waarom Vcompany

 check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Grootte oppervlakte huren?

Vanaf 135m2 verwijzen wij u graag door naar ons dochterbedrijf Vlondervloeren.nl.

Klik hier voor meer informatie.

 

Vlondervloer huren, gelegd, voor uw evenement

Wanneer u een feest of evenement organiseert en een vlondervloer nodig heeft, huurt u deze natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. Vcompany levert enkel hoge kwaliteit vlonders welke gemaakt zijn van vurenhout en douglas hout. 

Vcompany is inmiddels al enkele jaren één van de grootste verhuurders in vlondervloeren en is ervaren in het leggen bij zowel kleine evenementen en/of feestjes vanaf 135m2 tot hele grote projecten tot wel 30.000m2. 

U huurt een vlondervloer als zogenaamde bok met vanaf 135m² aan vlondervloer. U kunt er voor kiezen om deze door ons te laten leggen. Ook kunt er voor kiezen dit zelf te doen. De vlonders zijn vij eenvoudig te leggen door het makkelijke kliksysteem. 

Voor een nette afwerking van uw voeren kunnen wij u ook nette afwerkranden aanbieden, deze gaan per 3 meter. Tevens maakt u de vlondervloer hierdoor makkelijk begaanbaar voor rolstoel gebruikers. 

Onze vlonders hebben een afmeting van 0.50 x 4,80 m. 

Waarom huurt u bij Vcompany 

Vcompany verhuurt naast vlondervloeren ook partyartikelen zoals podiumdelen, marktkramen, dansblok verlicht. Door de veelzijdigheid in het assortiment hebben we al veel klanten goed kunnen bedienen. 

Naast vlonder en partyartikelen is Vcompany groot in de verhuur van Springkussens. Wat dacht u van een springkussen Multiplay Tijger, Springkussen Koe middel met Glijbaan of een stormbaan Jungle.

Bezorging van de Vlondervloer

Wij leveren onze vlondervloeren door heel Nederland. Dit tegen een gunstig tarief per gereden km. Enkele steden waar wij veel leveren zijn Utrecht, Rotterdam, Zoetermeer, Almere, Nijmegen en Breda. Doordat wij in het midden van het land gevestigd zijn, zijn wij zeer flexibel in onze levering. We kunnen hierdoor snel schakelen bij eventuele calamiteiten en snel ter plaatse zijn.

Liever kopen dan huren

Mocht u na het huren van de vlondervloer denken, zo'n vloer wil ik graag in eigen bezit? Neem dan contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden en kosten van de vloer per m2.  

 

 

 

Producten in pakket

1x
Vlonderbok 4.8m