088 - 3985000
v.a.
4

Vlondervloer per m2 gelegd huren op uw feest of evenement

Een vlondervloer huurt u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur.  Wanneer u een feest of evenement organiseert en een vlondervloer nodig heeft, voor bijvoorbeeld in een tent dan kan Vcompany u hiermee helpen. Bij Vcompany Partyverhuur bent u op het juiste adres als het om een vlondervloeren gaat. De genoemde prijs is per m2 gelegd. Let op ; wij bezorgen onze vloeren vanaf 140m2, alle meters daaronder enkel op basis van afhalen bij onze vestiging in Werkhoven. Let op; wij bezorgen onze vlonders vanaf 140m2.

Wilt u de vlondervloer zelf leggen? Zie dan onze vlondervloer ongelegd.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €3,30
2 dagen:€ 3.30
3 dagen:€ 150.00
4 dagen:€ 3.30
5 dagen:€ 225.00
6 dagen:€ 263.00
7 dagen:€ 3.30
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* Prijs per m2 gelegd

Vlondervloer per m2 huren bij Vcompany

Vlondervloer huren? Dat doet u natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U vind bij ons vlondervloeren met een afmeting van 50×480 cm. Organiseert u binnenkort een groot feest? En bent u op zoek naar een vlondervloer? Huur dan onze vlondervloer van Vcompany en u kunt zoveel vlondervloeren huren als u zelf wilt. De vlondervloeren gelegd wordt door ons bezorgd, hier berekenen wij apart de transportkosten naar de locatie.

Vlondervloeren kunt u gemakkelijk en snel huren bij Vcompany Partyverhuur! Naast alle andere attracties en party-artikelen ,zoals springkussens en tenten, verhuurt Vcompany ook vlondervloeren voor op uw feest of evenement.

Vlondervloeren combineren met een opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen multiplay tijger, de survivalbaan, loopingbikes, tobbedansbaan en/of de surfsimulator.

De vlondervloer gelegd kunt u huren in de optie: bezorgen incl. op- en afbouw Vcompany Partyverhuur. Het kan allemaal bij Vcompany partyverhuur

Kenmerken:

L x B 4.8 x 0.5
Aantal m2: 2.4
  • Vlondervloer
  • Per m2
  • 50×480 cm
  • Gelegd

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Partyverhuur kunt u een vlondervloer huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief BTW omdat wij houden van duidelijkheid. Onze attracties en spelen zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Partyverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product of attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De vlondervloer is zowel binnen als buiten te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid uw bestelling kosteloos te verplaatsen naar een andere huurdatum.

Naast Partyverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en attracties artikelen huren. Sportdag? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk het sportdag pakket of de kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Let op, de vlondervloer gelegd wordt alleen geleverd vanuit onze hoofdlocatie in Werkhoven (Utrecht).  Vanaf deze locatie worden ook de transportkosten berekend. U kunt ook voor de optie vlonders ongelegd kiezen, dan heeft u de mogelijkheid de vlonders af te halen op onze hoofdlocatie in Werkhoven (Utrecht).