Springkussen Cowboy middel

Springkussen Cowboy middel
>
  • Springkussen Cowboy middel
  • Springkussen Cowboy middel
  • Springkussen Cowboy middel
<

80,00

1 dag 

Incl. BTW

waarom Vcompany

 Flexibele levering

 10 jaar ervaring in grote en kleine evenementen

 Uitgebreid assortiment

 Alle attracties gecertificeerd

 Goede service

 Vakkundig personeel

Omschrijving

Het grote Springkussen Cowboy middel huren voor uw verjaardagsfeest of evenement

Een geweldig springkussen huren voor een echte kabouter en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

 

Het luchtkussen Cowboy middel huren bij Vcompany

Springkussen Cowboy middel niet wat u zoekt? Wat dacht u van Kinderpaleis XL of Koe middel met glijbaan?

Het springkussen kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Springkussen Cowboy middel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het springkussen zich eenvoudig en snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen, biedt het springplezier voor 10 à 12 kinderen.

 

 

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel, en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Het Springkussen Cowboy middel is voorzien van een dak en is bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om het springkussen een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Dit springkussen goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Springkussen Cowboy middel is te vervoeren op een aanhangwagen. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak, maar geen ruime auto? Bij Vcompany kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
390 cm
Hoogte
490 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Producten in pakket

1x
- Haspel 25m
1x
- Blower 1100 Watt
6x
- haringen
1x
- cowboy middel