088 - 3985000
v.a.
131

Opblaasbare octopus met diverse speelelementen huren op uw feest of evenement

Onze opblaasbare octopus met diverse speelelementen is een paradijs voor de kinderen. Met zijn diverse speelelementen is de opblaasbare octopus een attractie die veel variatie biedt.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€130,50
Dagprijs €145,00
2 dagen:€ 217.50
3 dagen:€ 253.75
4 dagen:€ 290.00
5 dagen:€ 326.25
6 dagen:€ 362.50
7 dagen:€ 398.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Opblaasbare octopus met diverse speelelementen huren bij Vcompany

Wilt u de opblaasbare octopus met diverse speelelementen combineren of met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld de Skelterbaan, Bungeetrampoline, Tobbedansbaan en/ of de Rodeostier.

De attractie opblaasbare octopus met diverse speelelementen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 8.5 x 8.5 x 3
Transport L x B x H 1.6 x 1.1 x 0.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 150KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Eyecatcher
  • Opblaasbare octopus met diverse speelelementen
  • Uitdaging
  • Kids 0-10

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de opblaasbare Octopus met diverse speelelementen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De opblaasbare octopus is bij  regen te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De attractie opblaasbare octopus met diverse speelelementen goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De opblaasbare octopus is te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.