Vcompany B.V. blog

pagina 1 van 2
Categorie:

Werken bij Vcompany

Kom werken bij Vcompany! Wij hebben verschillende leuke vacatures openstaan. Wellicht zit er wat voor jou bij. Meld je nu aan op: https://vcompanygroep.nl/vacatures/

Oververhit !

De afgelopen paar dagen was het in Nederland extreem warm. Met temperaturen boven de 35 graden zeker tropisch te noemen.

Een springkussen huren op Koningsdag

Koningsdag is voor de springkussenverhuurder één van de drukste dagen van het jaar! Dus als u overweegt een springkussen te huren voor uw Koningsdag-feest, reserveer dan tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Springen in de winter

Ook met de koude dagen is het een goede optie om een springkussen te huren. Hiervoor hebben we springkussens in het winterthema en springkussens met dak. Het springen houd de kinderen lekker warm!

Duurzaam ondernemen

Vanuit een de huidige klimaatcrisis voelen ook wij ons verantwoordelijk om mee te schakelen. Sterker nog, we voelen ons als onderneming verantwoordelijk om het goede voorbeeld te geven aan zowel de consument als andere ondernemers. Daarom is duurzaamheid voor ons afgelopen jaar een belangrijke pilaar geworden binnen onze missie. Daar zijn we trots op!

pagina 1 van 2