088 - 3985000
v.a.
104

Het Springkussen Disco middel huren op uw verjaardagsfeest of evenement

De ingebouwde geluidsset en de discolampen geven het gevoel dat je in een ware disco bevind. Wanneer u dit springkussen huurt dan heeft u zeker een geslaagd kinderfeest. Lekker springen op de muziek terwijl de led verlichting zorgt voor een spetterende lichtshow.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€103,50
Dagprijs €115,00
2 dagen:€ 172.50
3 dagen:€ 230.00
4 dagen:€ 287.50
5 dagen:€ 345.00
6 dagen:€ 402.50
7 dagen:€ 460.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Springkussen Disco huren bij Vcompany

Is dit niet wat u zoekt? Wat dacht u van bijvoorbeeld de stormbaan 45m of het springkussen ridder?

Het springkussen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het disco springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het springplezier voor 8 tot 10 kinderen.

Het disco springkussen wordt geleverd met muziek box inclusief echte disco lampen. In het dak van de springkussen zitten de disco verlichting ingebouwd zodat een er een echte discosfeer ontstaat in het luchtkussen. In de muziekbox zit een SD-kaart ingang, zodat het mogelijk is uw iPod hierop aan te sluiten.

Kenmerken:

L x Bx H 5.2 x 4 x 4
Transport L x B x H 1.5 x 0.9 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 120KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Springplezier 8 tot 10 kinderen
  • Met discolampen en een geluidsset
  • Goede prijs/ kwaliteitverhouding
  • Overdekt

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen. Zo zijn de muziek box en verlichting afgeschermd en buiten beruik van de kinderen bevestigd in het luchtkussen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het Springkussen Disco is voorzien van een dak en is hiermee ook bestemd voor regenachtig weer. Mocht er slecht weer voorspeld worden dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Het springkussen disco goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Het Springkussen Disco is te vervoeren op een aanhangwagen. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van het springkussen disco staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.