Vlondervloer

Vlondervloer 135m2 ongelegd
>
  • Vlondervloer 135m2 ongelegd
<

188,00

1 dag 

Incl. BTW

Grootte oppervlakte huren?

Vanaf 135m2 verwijzen wij u graag door naar ons dochterbedrijf Vlondervloeren.nl.

Klik hier voor meer informatie.

 

waarom Vcompany

 check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Grootte oppervlakte huren?

Vanaf 135m2 verwijzen wij u graag door naar ons dochterbedrijf Vlondervloeren.nl.

Klik hier voor meer informatie.

 

Vlondervloer per 135M ongelegd

Wanneer u een feest of evenement organiseert en een vlondervloer nodig heeft, huurt u deze natuurlijk bij Vcompany Partyverhuur. U huurt een vlondervloer als zogenaamde bok met 135m² aan vlondervloer. U geeft een feest maar wilt niet dat uw grasmat word vernielt door alle feestgangers, maar ook de dames op hoge hakken willen met schone schoenen naar huis? Huur dan een vlondervloer bij Vcompany.

U huurt een vlondervloer per bok. Dit houdt in dat u vanaf 135m2 een vloer bij ons kunt huren. U kunt er voor kiezen deze bij ons af te halen of door ons te laten bezorgen. Door het eenvoudige click systeem van de vlonders is de vloer eenvoudig zelf te leggen. Wilt u toch dat wij deze voor u leggen? Dat is dit uiteraard geen probleem. Ons ervaren personeel is zo getraind om snel en efficient te werken. 

Vcompany maakt zijn vlondervloeren van vurenhout en douglas hout. Dit sterke hout zorgt voor hoogwaardige vlonders. De vlonders worden op de locatie in Werkhoven door ons gemaakt. 

Tevens beschikt Vcompany over afwerkranden. Zo heeft u niet alleen een nette afwerking van uw vloer maar tevens is de toegang voor rolstoelgebruikers en eventuele kinderwagens zo gemakkelijk gemaakt.

Naast vlondervloeren heeft Vcompany nog vele attracties en springkussens om uw feest of evenement extra aan te kleden en speciaal te maken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een zweefmolen of bungeetrampoline op uw braderie of kinderkermis. Of een springkussen piratenschip op uw piratenfeest. Voor extra partyverhuur kunt u ook bij ons terecht. We beschikken bijvoorbeeld over podiumdelen. Deze zijn er voor zowel binnen als buiten. 

Kortom genoeg om over na te denken tijdens het plannen van uw feest. Mocht u er niet helemaal uitkomen dan kunt u voor advies en vragen altijd bij ons deskundige personeel terecht. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Producten in pakket

1x
Vlonderbok 4.8m