Winter Pakket

1 dag  400,00
Incl. BTW

 

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 15 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Thema pakket ‘Winter’ huren op uw feest of evenement

Waant u zich in Winterse sferen met de huur van een thema pakket ‘Winter’! Spring je warm op onze Winterse skihut en Glij vervolgens van de Winterse glijbaan. Zorg ervoor dat er warme chocolademelk bij de hand is en het feest is compleet. 

Door dit pakket te huren heeft u drie prachtige attracties in Winterthema op uw feest of evenement en krijgt u ook nog eens 20% pakket korting!

 

Het ‘Winter’ pakket bestaat uit:

Het Winter pakket is voorzien van gebruiksvriendelijk op- en afbouwinstructief. U hoeft enkel de blower aan de kussens te bevstigen en deze blaast zichzelf eenvoudig en snel op. 

Mocht u nog meer winterse attracties willen huren dan kan dit bij Vcompany Verhuur. Denk dan bijvoorbeeld aan de snowboardsimulator waarbij je het tegen elkaar opneemt. Door zo lang mogelij op het snowboard te blijven staan. Of kijk voor een levensgrote kerstman, deze past perfect bij een kerstfeest, kerstborrel of op een kerstmarkt.

Met de Rodeo Eland haalt u een blikvanger in huis tijdens uw winterfair of beurs. Wie houdt blijft er het langste op de Eland zitten? En hoe leuk is het om in combinatie met de Rodeo Eland ervoor te kiezen om ook een Eland springkussen in hetzelfde thema te huren. 

Houdt u meer van competitie? Dan is het sneeuwpopworstelen een erg leuke attractie. Of wat dacht u van sneeuwballen gooien? Maak er een wedstrijd van en kijk wie er het langste kan blijven staan binnen de cirkel van de worstelmat. Wie behaalt de meeste punten met het sneeuwbal gooien? 

Veiligheid is zeer belangrijk bij Vcompany. Ga dus zorgvuldig om met de spullen die aan u worden verhuurt. Wij verwachten dat deze in nette staat aan ons worden geretourneerd. 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
6
Opzettijd
75 Minuten
Afbouwtijd
75 Minuten
Aantal personen op/afbouw
3
Aantal Pallets
5

Producten in pakket

6x
- Blower 1100 Watt
1x
- Skihut middel
1x
- Winter deel 2
1x
- Winter deel 1
1x
- Winterse glijbaan deel 1
1x
- Winterse glijbaan deel 2
34x
- haringen
2x
- Verlengsnoer 10 meter