Wat kost een springkussen huren

woensdag 13 maart 2024 door Jasper Nijhuis | Categorie: Onze attracties

Wat kost een springkussen huren

Voor ouders die een mooi feest willen organiseren voor hun kinderen, of evenementen die op zoek zijn naar vermakelijke attracties. Wordt vaak de vraag gesteld: wat kost een springkussen huren? In deze blog lees je er van alles over.

 

Er wacht een spetterend avontuur op je

Stuiteren, springen en klimmen is wat alle kinderen willen. Deze kosten komen kijken bij het huren van een springkussen. Met deze voorbeelden kan je rekening houden en wat vaak de prijs van het kussen bepaalt. Zo moet je rekening houden met de grootte van het springkussen, de huurdatum en het plaatsen. Zo zijn er springkussens met thema’s, stormbanen en rodeostieren. De springkussens worden al aangeboden voor onder de honderd euro. Neem een kijkje op onze site en zoek je springkussen uit.

 

Verschillende springkussens

Met kleurrijke ontwerpen en diverse thema’s zijn springkussens niet meer weg te denken. Er zijn veel verschillende springkussens, variërend van klein, middelgroot, en groot tot een springkussen met een glijbaan. Deze springkussens verschillen in grootte en dus ook in prijs. Een klein springkussen is bijvoorbeeld al beschikbaar vanaf €70, terwijl een groot springkussen €150 kan kosten.

Daarnaast hebben we ook multiplay springkussens in ons assortiment. Deze worden vaak verward met springkussen met een glijbaan. Het verschil is dat een multiplay springkussen obstakels heeft, terwijl andere springkussens dat vaak niet hebben.

 

Stormbanen

Niet alleen bij kinderen gaat het om klimmen, klauteren en obstakels overwinnen, ook bij ouderen vinden het meestal nog heel leuk. Onze stormbanen geven veel plezier en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en thema’s. Zo is de kleinste stormbaan 8 meter en betaal je €200, ideaal voor een feestje. De grootste stormbaan is er eentje om uit te pakken, deze is 50 meter lang en zit vol plezier. Deze stormbaan is geweldig voor een groot evenement en is te huur voor €850.

 

Transport

We snappen dat je een klein springkussen wellicht niet wilt laten bezorgen, omdat dit ook in de achterbak van een auto past, en je zo ook geld bespaart. Bij grote springkussens is het handig om gebruik te maken van de bezorg- en ophaalservice. Geef bij de aanvraag de juiste tijden door, en de planning belt je nog in de week van huur om de exacte tijden van levering en retour met u te bespreken. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken over de logistiek. Zijn er vragen over het transport of over een springkussen? Je kunt altijd in contact met ons komen en je vraag stellen.

 

De prijs van plezier

De kosten van het huren van een springkussen variëren afhankelijk van de verschillende factoren. Zo moet je letten op de grootte, de huurdatum en het plaatsen van een kussen. Het is dan ook erg belangrijk om te kijken wat je allemaal nodig hebt voor je feest of evenement. Met een weloverwogen keuze zal het een dag zijn om nooit te vergeten!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen