088 - 3985000
v.a.
45

Eyecatcher opblaasbare Abraham 4mtr huren op uw feest of evenement

Is er iemand die u kent 50 geworden en wilt u diegene verrassen? Deze Abraham steelt natuurlijk gelijk de show!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€45,00
Dagprijs €50,00
2 dagen:€ 75.00
3 dagen:€ 100.00
4 dagen:€ 125.00
5 dagen:€ 150.00
6 dagen:€ 175.00
7 dagen:€ 200.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Abraham 4mtr huren bij Vcompany

Abraham huren? Dat doe je natuurlijk bij Vcompany Attractieverhuur! Laat de hele buurt zien dat jouw man, oom, vader of buurman 50 is geworden door deze opblaasbare Abraham in de tuin te plaatsen. De reusachtige Abraham is maar liefst 4 meter hoog. Het zal niemand meer ontgaan dat de jarige de 50 heeft bereikt. Het opzetten van deze opblaasbare Abraham kost slechts 5 minuten.

Toch niet wat u zoekt? Wat dacht u van de opblaasbare Sarah en/of het 50 verkeersbord?

De eyecatcher Abraham 4 meter kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

 

Kenmerken:

L x Bx H 1.7 x 2.2 x 3
Transport L x B x H 0.8 x 0.8 x 0.8
Stroom: Nodig
Gewicht: 17.5KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 10 min.
Aantal personen op afbouwen: 1
  • Eyecatcher
  • Abraham
  • Feest
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een eyecatcher huren tegen de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product/attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De opblaasbare Abraham is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid-Holland) en Raamsdonksveer (Zuid Holland).

De opblaasbare abraham is te vervoeren in een personen auto. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.