088 - 3985000
v.a.
45

Eyecatcher opblaasbare Sarah 4 meter huren op uw feest of evenement

Is er iemand die u kent 50 geworden en wilt u diegene verrassen? Deze Sarah steelt natuurlijk gelijk de show.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€45,00
Dagprijs €50,00
2 dagen:€ 75.00
3 dagen:€ 100.00
4 dagen:€ 125.00
5 dagen:€ 150.00
6 dagen:€ 175.00
7 dagen:€ 200.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Sarah 4 meter huren bij Vcompany

Sarah huren? Dat doe je natuurlijk bij Vcompany Attractieverhuur! Laat de hele buurt zien dat jouw vrouw, tante, moeder of buurvrouw 50 is geworden door deze opblaasbare Sarah in de tuin te plaatsen. De reusachtige Sarah is maar liefst 4 meter hoog. Het zal niemand meer ontgaan dat de jarige de 50 heeft bereikt. Het opzetten van deze opblaasbare Sarah kost slechts 5 minuten.

Toch een opblaasbare Abraham nodig? Of juist combineren met het 50 verkeersbord?

De eyecatcher Sarah kunt u huren in 3 opties: afhalen, bezorgen en bezorgen incl. op- en afbouw. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een eyecatcher huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De eyecatcher sarah is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De eyecatcher sarah is te vervoeren in een personenauto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen.Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.