088 - 3985000
v.a.
23

Peuter Glijbaan huren op uw feest of evenement

Een peuter glijbaan huren? Bij Vcompany huurt u eenvoudig een peuter glijbaan! De peuter glijbaan is een leuke en opvallende glijbaan. De kinderen zullen enorm veel plezier ervaren als de glijbaan eenmaal klaar staat. Onze peuter glijbaan brengt zelfs de allerkleinste veel glijplezier.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€22,50
Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 38.00
3 dagen:€ 50.00
4 dagen:€ 63.00
5 dagen:€ 75.00
6 dagen:€ 88.00
7 dagen:€ 100.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Peuter glijbaan huren bij Vcompany

Deze glijbaan is met zijn kleine afmeting een leuke toepassing voor uw feest of evenement. Met de peuter glijbaan glij je met veel plezier weer naar beneden. De glijbaan is gemaakt van stevig kunststof. Hierdoor is het mogelijk om de glijbaan zowel binnen als buiten te gebruiken. Door de grote opstap kunnen ook de kleintjes eenvoudig naar boven komen. U kunt onze glijbaan zelf ophalen of laten bezorgen door Vcompany.

De glijbaan combineren met onze andere peuter attracties zoals guus de worm, peuter speelhuis en de peuter wip wap. U kunt zo al snel een klein kinderdorp maken.

De attractie glijbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de peuter glijbaan huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De peuter glijbaan is eventueel ook bij  regen te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De peuter glijbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De peuter glijbaan is te vervoeren in een bestelbus of op een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.