088 - 3985000
v.a.
158

Mega glijbaan clown huren voor uw zeskamp of sportdag

Klim naar de top via de klimblokken. Eenmaal de top bereikt, geniet van het uitzicht en glij dan weer een heel eind naar beneden. Wie is er als snelst weer beneden? Doordat de kinderen kunnen klimmen en glijden heeft deze attractie een behoorlijke doorloopsnelheid. Dit maakt het geschikt voor veel kinderen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€157,50
Dagprijs €175,00
2 dagen:€ 263.00
3 dagen:€ 350.00
4 dagen:€ 438.00
5 dagen:€ 525.00
6 dagen:€ 613.00
7 dagen:€ 700.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Mega glijbaan clown huren bij Vcompany

De glijbaan clown combineren met een andere circus attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen clown xxl, het springkussen multiplay clown en/of springkussen circus.

De glijbaan clown kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De mega glijbaan clown is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Kenmerken:

L x Bx H 8 x 4.5 x 6
Transport L x B x H 1.4 x 1 x 0.9
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 2
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Clownthema
  • Glij- en klimplezier voor heel veel kinderen
  • Echte blikvanger
  • Zeskampattractie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u de glijbaan clown huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en  attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel, en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht er een product of attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De glijbaan is ook bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid de glijbaan een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De glijbaan clown goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De glijbaan clown is alleen te vervoeren met een bestelbus of grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer van de glijbaan clown staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij bevelen aan om deze producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u eventueel een aanhanger huren voor 25 euro per dag.