088 - 3985000
v.a.
180

Opblaasbare Klimtoren Jungle huren op uw zeskamp of sportdag

Klim als een echte aap het snelst naar de top. Eenmaal de top bereikt, geniet van het uitzicht, tik de aap aan en klim dan weer een heel eind naar beneden. Dankzij de 4 zijden heeft dit kussen een behoorlijke doorloopsnelheid.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€180,00
Dagprijs €200,00
2 dagen:€ 300.00
3 dagen:€ 400.00
4 dagen:€ 500.00
5 dagen:€ 600.00
6 dagen:€ 700.00
7 dagen:€ 800.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Opblaasbare Klimtoren Jungle huren bij Vcompany

De Klimtoren Jungle combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, skelterbaan, bungeetrampoline, stormbaan 45 meter en/of de rodeokameel.

De Klimtoren Jungle kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De mega Klimtoren Jungle is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

 

Kenmerken:

L x Bx H 7 x 7 x 8.5
Stroom: Nodig
Gewicht: 250KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
  • Junglethema
  • Klimplezier voor veel kinderen
  • Echte blikvanger
  • Zeskampattractie

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u de klimtoren jungle huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en kunnen hiermee landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De klimtoren is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid de klimtoren een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen te huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De opblaasbare Klimtoren Jungle goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer.

De Klimtoren Jungle is alleen te vervoeren met een bestelbus of grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de Klimtoren Jungle staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.