088 - 3985000
v.a.
81

Het springkussen Jungle Middel huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Dit springkussen met zijn grote apenkop is zeker een blikvanger op ieder feestje. Dit springkussen mag niet ontbreken bij een junglethema.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€81,00
Dagprijs €90,00
2 dagen:€ 135.00
3 dagen:€ 180.00
4 dagen:€ 225.00
5 dagen:€ 270.00
6 dagen:€ 315.00
7 dagen:€ 360.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Springkussen Jungle huren bij Vcompany

Toch op zoek naar een ander springkussen? Kijk dan bij onze andere springkussens.

Het springkussen kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Het springkussen Jungle Middel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf het springkussen opzetten.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Wanneer het luchtkussen is opgeblazen biedt het springplezier voor 8 tot 10 kinderen.

Kenmerken:

L x Bx H 3.8 x 4.6 x 3.8
Transport L x B x H 1.3 x 0.6 x 0.6
Stroom: Nodig
Aantal blowers: 1
Gewicht: 90KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 20 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Springplezier voor 8 à 10 kinderen
  • Junglethema
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig op te zetten

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit.Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze springkussens en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt ook terug in ons assortiment. Mocht er een product of  attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het springkussen Jungle Middel is niet voorzien van een dak. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het springkussen een andere dag te huren. Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Het springkussen Jungle Middel goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het springkussen Jungle Middel is te vervoeren op een aanhangwagen en in vrijwel iedere personenauto waarvan de achterbank inklapbaar is. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van dit springkussen staan vermeld bij de producteigenschappen. Wel een trekhaak, maar geen ruime auto? Bij Vcompany kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.