Opblaaspop

 Vcompany zorgt voor een groot feest in de voortuin. Heb je een groot feest te vieren? Namelijk een bedrijfsopening, de viering van een 50-jarige Sarah of Abraham? Allemaal redenen om opblaaspop te huren. Met een van onze poppen zorg je voor een opvallende toevoeging aan je feest!

 

abraham

Abraham

Begin jij al aan je 2e jeugd? 🦳
Lente 1,7m. X Breedte 2,2m. X Hoogte 3m.
1 dag
50,00
Incl. BTW
In Winkelwagen

Soorten opblaaspoppen

Zit je erover na te denken om met kerst een keer iets anders te doen? Wat dacht je van zo’n geweldige opblaaspop Kerstman?Of op een voetbaltoernooi een voetbal leeuw neer te zetten, het is de bedoeling dat je met een bal van een afstand op z’n stropdas probeert te schieten. En natuurlijk de bekende grote Abraham opblaaspop of Sarah opblaaspop wanneer iemand 50 kaarsjes mag uitblazen en iedereen het mag weten.

Abraham en Sarah opblaaspop

Geef een speciale touch aan een 50-jarige met onze Abraham of Sarah opblaaspop. De figuren die iedereen herkent en waarmee iedereen een lach op zijn gezicht krijgt. Vier het feest goed met het behalen van deze mijlpaal! Met levensechte details en een imposante uitstraling zijn deze opblaasbare poppen een gegarandeerde blikvanger.

Opblaaspop van de Kerstman

Voeg een vleugje magie toe aan je kerst met onze geweldige opblaasbare kerstpop. Ze zijn eenvoudig neer te zetten met scheerlijnen en haringen in de grond. De kerstman is 4 meter hoog en 2 meter breed. Maak met meer producten een echte winter wonderland creatie.

Contact

Heb je vragen over het huren van een opblaaspop? Stel ze gerust aan en kom in contact met een van onze specialisten. Al onze poppen zijn makkelijk in de kofferbak mee te nemen en op te halen in Werkhoven. Twijfel je toch of wil je het laten bezorgen dan kan dit zeker, klik op de producten en kijk voor de verdere informatie.