Springkussen huren Apeldoorn

Springkussen huren Apeldoorn

Heeft u wel eens gedacht aan het huren van een springkussen tijdens uw feest, jubileum, bruiloft, beurs of evenement? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. We beschikken niet alleen over een ruim assortiment springkussens maar kunnen u ook helpen bij het verzorgen van uw vlondervloer bij de door u gehuurde tent.  


Springkussen huren Apeldoorn

Vcompany levert zijn artikelen door heel Nederland. Apeldoorn is één van de locaties waar wij veel te vinden zijn. Ook de steden rondom Apeldoorn zoals Beekbergen, Hoenderloo, Klarenbeek en Lieren zijn ons niet onbekend.


Wat voor springkussen wil ik huren?

Op welk moment kiest u voor een bepaald springkussen. Heeft u te maken met een bepaald budget? Wij verhuren al een springkussen vanaf € 54,- . Wist u dat als u het kussen zelf bij ons afhaalt u 10 % korting ontvangt? 

Misschien heeft uw zoon of dochter een bepaald thema in gedachten voor zijn of haar kinderfeestje? Heeft u op onze website gezien dat wij heel veel verschillende thema springkussens verhuren? Voor uw dochter kunt u bijvoorbeeld denken aan het  roze springkussen prinses, voor uw zoon is het springkussen Voetbal of de discofun auto een leuke aanwinst op zijn of haar kinderfeestje. 


Denkt u ook aan de afmetingen van het kussen? Hoe groot is de plaats waar het kussen komt te staan? Houdt u rondom het kussen rekening met een extra meter vrij ruimte vanwege de veiligheid. 


Dan is er ook nog eens de keuze of u het springkussen zelf af wilt halen. Indien dit het geval is houdt u dan rekening met de afmeting van het kussen. Past dit in mijn auto of moet ik een busje of aanhanger hiervoor regelen? Op de website bij het kussen van u keuze vindt u bij de product eigenschappen de transport afmetingen van het kussen van uw keuze. 


Na al deze vragen kunt u uw keuze gaan maken.


Mocht u er uiteindelijk nog niet helemaal uitkomen of heeft u nog vragen. Neem dan contact op met ons deskundig personeel via 080-3985000 of mail info@vcompany.nl


Hoe kan ik mijn springkussen huren?

U kunt het springkussen van uw keuze toevoegen aan uw winkelmandje. Zodra u de huurdatum invult kun je direct nagaan of het springkussen beschikbaar is. 


Vervolgens kunt u aangeven of u het kussen zelf afhaalt of door ons wilt laten bezorgen. Wist u dat als u het springkussen bij één van onze afhaalvestigingen ophaalt u een korting van 10% ontvangt op  het kussen? U kunt een kussen afhalen bij de locaties in Veenendaal, Werkhoven of Best. 


Dan is er ook nog de keuze of u het kussen door ons laat op,- en afbouwen of dat u dit zelf gaat verzorgen. Wanneer wij het kussen voor u op,- en afbouwen vragen wij u wel aanwezig te zijn om eventueel handje mee te kunnen helpen. Mocht u hier niet toe staat zijn dan kiest u voor volledige op,- en afbouw door Vcompany. 


Heeft u met de organisatie van uw feest, evenement, festival of beurs al uw handen vol? Kies dan voor huren inclusief begeleiding. Kiest u voor de huur inclusief begeleiding dan geeft u aan bij welke attractie hier gebruik van wilt maken. De geleverde begeleiding is dan ook enkel en alleen voor deze attractie aanspreekbaar voor hulp en/of calamiteiten. Kiest u ervoor om het kussen zelf te begeleiden dan bent u ook zelf verantwoordelijk voor eventuele calamiteiten en/of ongelukken. 


Bij Vcompany staat veiligheid hoog in het vaandel. Elk kussen is bij ons grondig gecontroleerd voor deze bij u word afgeleverd of wanneer u deze bij ons afhaalt. De springkussens beschikken allen over ene geldig certificaat. 


Springkussen huren
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Attracties huren
Kinderattracties
Waterattracties