Waterspellen

De Perfecte Mix tussen Verfrissing en Plezier

Ontdek de unieke mix van verfrissing en plezier. Een waterattractie huren bij Vcompany zal je deze ervaring geven! Van buikschuifbanen tot levend sjoelen, wij bieden een breed scala aan spellen die garant staan voor waterpret en opwinding. De perfecte waterattractie huren voor uw evenement en meer? Daar streven wij naar.

Buikschuifbanen en Levend Sjoelen

Beleef sensatie op onze buikschuifbaan, variërend van 10 tot en met 18 meter. Vooral onze 18 meter lange baan springt eruit, met een verfrissend bad aan het einde. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de buikschuifbaan te trotseren? Neem een aanloop, glij op je buik, en ontdek wie de winnaar van de dag wordt!

In ons assortiment vind je ook het populaire levend sjoelen. Schuif op een grote band in een vak en neem een harde aanloop om in een gat te schuiven. Levend sjoelen is een hit bij Vcompany en zorgt voor leuke wedstrijden waar jong en oud aan kan deelnemen.

 

Meer dan 300 Attracties voor Elk Evenement

Iets anders dan een waterattractie huren? Ook bieden we een uitgebreid assortiment van meer dan 300 attracties, waaronder springkussens, spelverhuur, rodeostier huren, eyecatchers, en meer.

Zoek je dus een goede aanvulling, en wil je meer dan een waterattractie huren? Kijk dan eens naar Springkussen huren of sport en spel verhuur. Zo maak je je evenement al snel veelzijdig door verschillende soorten attracties te plaatsen, en zo is er voor ieder wat wils!

 

Weersomstandigheden en Tips

Mocht het weer tegenvallen, en is een waterattractie huren onmogelijk? Dan bieden we flexibiliteit. Geen recht op schadevergoeding, maar wel de mogelijkheid om bij een waterattractie huren kosteloos je geplande order te verplaatsen naar een andere datum of om te boeken naar een binnen attractie, afhankelijk van beschikbaarheid en in overleg.

Denk bij een waterattractie huren aan de grootte van je evenement en de benodigde stroompunten. Controleer het stroomverbruik op onze site of neem contact met ons op. Zorg ook voor voldoende ruimte rondom de attractie voor veiligheid.

 

Veiligheid en Begeleidingsopties

Veiligheid staat voorop bij Vcompany. Waterattracties huren moet uiteraard ook zorgeloos en veilig verlopen. Daarom zijn alle attracties gekeurd en gecertificeerd. Ook is begeleiding mogelijk, geef dan duidelijk een precieze draaitijd aan. De kosten hiervan kunt u inzien in het winkelwagentje.

 

Ervaring en Flexibiliteit

Vcompany, met meer dan 10 jaar ervaring, staat bekend om service en flexibiliteit. We luisteren naar onze klanten en denken graag mee. Gevestigd in het midden van het land (Werkhoven) zijn we zeer flexibel in levering en kunnen snel schakelen bij calamiteiten.

Al onze attracties worden bij terugkomst gecontroleerd en grondig schoongemaakt, met geldige certificaten. Kortom, maak je klaar voor een spetterend evenement vol waterpret met een waterattractie huren bij Vcompany!Bovenkant formulier