088 - 3985000
v.a.
36

Reuze skippy slang 4 personen huren op uw zeskamp of teambuilding activiteit

Creëer het effect van een skippybal met deze skippy slang, alleen dan met vier personen tegelijk. Hups, bounce en spring op deze reuze skippy. Het lijkt eenvoudig maar om iedereen in het gareel te krijgen valt nog niet mee. Timing en samenspel zijn sleutelwoorden bij dit spel. Spring tegelijk omhoog en probeer zo vooruit te komen. Probeer met z’n vieren het ritme te vinden en u zult zien dat uw vooruit komt. Wij leveren 1 skippyslang.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€36,00
Dagprijs €40,00
2 dagen:€ 60.00
3 dagen:€ 70.00
4 dagen:€ 80.00
5 dagen:€ 90.00
6 dagen:€ 100.00
7 dagen:€ 110.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 5
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

De reuze skippy slang vierpersoons huren bij Vcompany

Een hilarische zeskamp activiteit huren? Huur dan deze reuze skipppy slang voor tijdens een familiedag of teambuilding event. Met behulp deze skippyslang wordt de samenwerking op de proef gesteld. Moedig uw teamgenoot, collega en/of vrienden aan en zij zullen steeds sneller gaan. Doordat de deelnemers exact gelijk op moeten gaan levert deze activiteit hilarische momenten op.

Naast de skippyslang meer sport & spel? Wat dacht u van het kruipnet, spijkerbroek hangen, zak lopen en/of de kamelenrace?

De skippyslang kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Teambuilding
  • Vier personen tegelijk

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het spel skippyslang huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ”slecht weer” garantie. De skippyslang is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid de skippyslang een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De skippyslang vierpersoons goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De reuze skippy is te vervoeren in iedere auto. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.