Springen in de winter

donderdag 20 januari 2022 door Yamilla Verheul | Categorie: Onze attracties

Huur een springkussen in de winter

Zoals u weet, is het weer in Nederland vaak wisselvallig. Regen, wind en zonnestralen kunt u allemaal op een en dezelfde dag meemaken. Het wisselvallige weer kan er voor zorgen dat u terughoudend bent in het huren van een springkussen. Zeker in de wintermaanden is het onzeker of de dag droog zal verlopen. De koele temperaturen nodigen daarbij niet uit tot het huren van een springkussen. Maar wist u dat het ook op regenachtige en koele dagen geen enkel probleem is om zorgeloos van een springkussen gebruik te maken? 

We hebben veel verschillende springkussens in ons assortiment die een dak hebben. Zo hebben wij een springkussen voetbal klein in ons assortiment waar een dak op zit, zo hoeft te jarige niet te treuren als het regent. Daarnaast hebben wij een springkussen jungle klein met dak. Een echte Tarzan laat zich natuurlijk ook niet uit het veld slaan door een beetje regen. 

Bovendien zorgt het springen op een springkussen er voor dat u het lekker warm krijgt. Zo maakt het niet uit dat de temperaturen buiten het springkussen aan de koele kant zijn. Binnen in het springkussen zult u het niet snel koud krijgen!

Bovendien kan het springkussen, mits hij goed opgezet is, zeker tegen een stootje. Het springkussen dient op een veilige ondergrond met grote haringen vast te zijn gezet. Deze haringen worden, net als de blowers, uiteraard door ons geleverd. 

Twijfelt u aan uw eigen vaardigheden? Dan kunt u het springkussen ook door onze ervaren medewerkers op te laten zetten. Op deze manier weet u zeker dat het springkussen veilig opgezet staat. 

Daarnaast is het mogelijk, als u over de ruimte beschikt, om het springkussen binnen neer te zetten. in dit geval heeft u helemaal geen last van de weersomstandigheden. U dient wel goed te controleren wat de afmetingen van het springkussen zijn, deze vindt u allen op onze website. 

Al met al kunt u dus met een gerust hart een springkussen huren in de wintermaanden, of op dagen dat het weer niet helemaal mee zit. De springkussens met dak zorgen er voor dat u niet nat wordt. Daarnaast kunnen de springkussens tegen een stootje en krijgt u het door het vele plezier dat onze springkussens met ons mee brengen, zeker niet koud.

Daarnaast hebben we springkussens in het winterthema beschikbaar om de echte wintersfeer neer te zetten op uw evenement.

 Afbeelding met tekst, groen, binnen, kleurrijk

Automatisch gegenereerde beschrijving 
Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen