088 - 3985000
v.a.
180

Winterse glijbaan huren op uw verjaardagsfeest of sportdag

Welk kind houdt er nou niet van een winterse glijbaan? De winterse glijbaan is voor een kind één en al spektakel. Doordat de kinderen kunnen klimmen en glijden, heeft deze attractie een behoorlijke doorloopsnelheid, en is het geschikt voor veel kinderen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€180,00
Dagprijs €200,00
2 dagen:€ 300.00
3 dagen:€ 350.00
4 dagen:€ 400.00
5 dagen:€ 450.00
6 dagen:€ 500.00
7 dagen:€ 550.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Winterse glijbaan huren bij Vcompany

De winterse glijbaan combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, de Skelterbaan, de Bungeetrampoline en/of de Tobbedansbaan.

Meer in winter thema? Bekijk dan de winterpagina.

De winterse glijbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De winterse glijbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

 

Kenmerken:

L x Bx H 12 x 4 x 6.5
Stroom: Nodig
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 35 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Winter thema
  • Eyecatcher
  • Snelle levering
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Suggesties voor jou:

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany attractieverhuur kunt u een winterse glijbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De winterse glijbaan is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid uw producten en artikelen een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De winterse glijbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant.

De winterse glijbaan is alleen te vervoeren met een bestelbus of grote aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht van de glijbaan brandweer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.