Klimwand huren

Ben je op zoek naar een avontuurlijke toevoeging aan je feest, dan is het huren van een klim- en glijbaan springkussen precies wat je nodig hebt. Binnen enkele minuten kunnen de kinderen klimmen, klauteren en de hele dag plezier hebben. Bij Vcompany hebben we veel ervaring met gelegenheden, een klim- en glijbaan is zeker een topper!

Perfect voor een kinderfeestje

Het huren van een opblaasbare klimtoren is ideaal voor een kinderfeestje! Kinderen kunnen via verschillende klimmogelijkheden omhoog klauteren en vervolgens weer naar beneden glijden en springen, waardoor ze urenlang bezig kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld onze mega klim- en klauter vulkaan, waar meerdere kinderen tegelijk kunnen klimmen en klauteren.

 

Clowns glijbaan

Een clown glijbaan bezorgt een kind net zo’n grote lach als de clown op het springkussen. Kinderen kunnen zich hier helemaal op uitleven en klimmen tot wel 5 meter hoog. Eenmaal aan de top kunnen ze ook ruim 5 meter naar beneden glijden. Je kan hier leuke wedstrijden van maken, zo kun je kijken wie het snelst naar boven kan komen en weer naar beneden kan glijden. Dit springkussen is ideaal te gebruiken voor een verjaardagsfeestje met als thema circus.

 

Huur nu en breng avontuur naar je evenement

Wacht niet langer meer! Neem een dosis aan avontuur mee naar je volgende evenement door een klim- en glijbaan te huren bij Vcompany Verhuur. Bekijk het assortiment en ontdek de mogelijkheden, je zult gegarandeerd een geweldige dag beleven.

 

Veiligheid van grote springkussens

Veiligheid staat voorop bij Vcompany en daarom beschikken alle attracties over de vereiste certificaten en zijn al onze attracties gekeurd. Kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd en het is ook mogelijk om onze attracties te huren met begeleiding (op aanvraag) van een van onze ervaren medewerkers.