Springkussen huren Tilburg

Springkussen huren Tilburg


Wilt u een springkussen huren in Tilburg?


Of in één van de steden rondom Tilburg zoals Hilvarenbeek, Oisterwijk of Moergestel? Dan kunt u hiervoor terecht bij Vcompany. Vcompany is een attractie en partyverhuurbedrijf dat al meer dan 10 jaar ervaring heeft in grote festivals , maar ook voor een klein springkussen in uw achtertuin kunt u bij Vcompany terecht.


Assortiment 


Wij hebben met onze ervaring genoeg in huis om uw feest, evenement of beurs tot een gegarandeerd succes te maken. 

We hebben een zeer breed assortiment aan springkussens in huis. Voor de echte prinsessen kunt u denken aan ons te gek roze springkussen Prinses. Doordat dit kussen voorzien is van een dak, kan hier door weer en wind op gesprongen worden. Voor de echte stoere jongens hebben we een springkussen voetbal in onze verhuur. Deze is tevens voorzien van een dak. Maar mocht u denken ik wil graag een springkussen huren met iets meer uitdaging, dan hebben we voor extra speelplezier onze Multiplay springkussens. Hierbij kan er niet alleen gesprongen worden maar door de extra obstakels en de glijbaan zorgt dit kussen voor extra veel pret. 


Naast verschillende opblaasbare attracties bieden we ook spelverhuur aan. Hierbij kunt u denken aan Reuze 4 op een rij, levensgrote legoblokken, bibberspiraal, rad van avontuur en nog veel meer. Deze spellen zorgen voor veel vreugde als aanvulling bij uw springkussen. 


Heeft u meer interesse in het organiseren van een zeskamp? Ook hierin hebben wij veel ervaring. Wij bieden verschillende pakketten aan van een budget pakket vanaf € 50,- tot een Super zeskamp vanaf € 750,-. Het Super zeskamp pakket bestaat uit; een stormbaan van 17 meter, Swing m off, Vliegend Tapijt, Bungeerun, Draailadder en een Opblaasbaar basketbalspel. Wilt u uw zeskamp toch liever zelf samenstellen of wenst u vakkundig advies? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 


Zelf bij ons afhalen


U kunt ervoor kiezen om het springkussen zelf bij één van onze vestigingen af te halen. U ontvangt dan 10% afhaalkorting. Wij hebben de volgende afhaalvestigingen; Werkhoven (hoofdvestiging), Best, en Veenendaal. U maakt voor de huurdatum een afspraak betreft het tijdstip van afhalen en retourneren van het kussen. Op onze website kunt u bij de product eigenschappen terug vinden of het springkussen in uw auto past of dat u eventueel een aanhanger of busje dient te regelen. Houdt u er voor de veiligheid wel rekening mee dat er begeleiding bij het gehuurde springkussen aanwezig is. 


Laten bezorgen en op- en afbouwen


Bent u niet in het bezit van vervoer of heeft u simpelweg geen tijd om het kussen zelf af te halen? Dan kunnen wij deze ook voor u bezorgen. Doordat onze hoofdvestiging in het midden van het land is gesitueerd (Werkhoven) zijn wij zeer flexibel in onze levering.  


Begeleiding


Wilt u helemaal geen omkijken hebben tijdens uw feestje of evenement? Dan kunt u ervoor kiezen om uw attractie door Vcompany te laten begeleiding. U dient dan duidelijk bij ons aan te even bij welke attractie u de begeleiding wenst. De geleverde begeleiding is dan ook enkel en alleen voor deze attractie aanspreekbaar bij hulp en/of calamiteiten.


Veiligheid


Al onze springkussens zijn gekeurd en gecertificeerd. Indien een kussen gebruikt bij ons terug komt dan word deze opgezet, rondom gecontroleerd en schoongemaakt. Mocht u tijdens het gebruik van uw springkussen gebreken tegen komen. Meld dit dan bij ons.


Waarom Vcompany


- We leveren gecertificeerde, schone en veilige kussens

- Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u voorzien van juist advies

- We beschikken over kundig personeel en zullen er alles aan doen om uw feest of evenement tot een geslaagd einde  brengen

- Omdat wij een uitgebreid assortiment hebben is er voor iedere wens een juist kussen

- Door onze centrale ligging zijn we zeer flexibel in onze levering


Springkussen huren
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Attracties huren
Kinderattracties
Waterattracties