Draaimolen Eend 10 persoons

Draaimolen Eend 10 persoons dichtbij
>
  • Draaimolen Eend 10 persoons dichtbij
  • Draaimolen Eend 10 persoons actiefoto
  • Draaimolen Eend 10 persoons met kinderen
<

285,00

1 dag 

Incl. BTW

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

De draaimolen 10 persoons eend huren 

U kent ze nog wel van de kermis: de nostalgische draaimolens. De draaimolen waarvan ieder kinderhart harder gaat kloppen. Vcompany heeft ze in verschillende varianten! Deze draaimolen heeft de combinatie tussen eenden en paarden! Nu ook mobiel beschikbaar in mini variant; hiermee is de draaimolen ook naar uw evenement te halen. De draaimolen zal veel kinderen enthousiast maken over uw feest of evenement.

Huur nu een super eyecatcher voor uw evenement en haal de draaimolen naar uw evenement. Al zwaaiend gaan de kinderen in de rondte en beleven ze de dag van hun leven. De draaimolen mag niet ontbreken bij een evenement waar veel gezinnen met jonge kinderen op af komen.  

Mocht deze draaimolen niet helemaal aan uw wensen voldoen, dan hebben wij ook nog andere draaimolens in ons assortiment. 

De draaimolen 10 persoons eend huren bij Vcompany

Het huren van een draaimolen is enkel op basis van bezorging en op- en afbouw. De bezorging is door heel Nederland mogelijk. Door de op- en afbouw weet u zeker dat de draaimolen goed geïnstalleerd staat en hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Om helemaal ontzorgd te kunnen genieten van uw evenement, bieden wij begeleiding bij de huur van een draaimolen. Een van onze deskundige collega's zal het gebruik van de draaimolen dan in goede banen leiden. 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de huur van deze draaimolen, dan kunt u contact met ons opnemen. Door meer dan 10 jaar ervaring binnen de verhuurbranche beschikken wij over de nodige expertise waardoor wij u goed kunnne helpen met de organisatie van een spetterend feest. Wij zijn een flexibel bedrijf en zullen ten alle tijden meedenken over hoe wij uw feest tot een succes kunnen maken. 

 

Producteigenschappen

Lengte
270 cm
Breedte
270 cm
Hoogte
210 cm
Transport Lengte
390 cm
Transport Breedte
160 cm
Transport Hoogte
210 cm
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Handslinger
1x
- Draaimolen Eend
1x
- Besturingskast Draaimolen Eend