088 - 3985000
v.a.
285

De draaimolen 10 persoons eend huren op uw feest of evenement.

U kent ze nog wel van de kermis: de nostalgische draaimolens. De draaimolen waarvan ieder kinderhart harder gaat kloppen. Vcompany heeft ze in verschillende varianten! Deze draaimolen heeft de combinatie tussen eenden en paarden! Nu ook mobiel beschikbaar in mini variant; hiermee is de draaimolen ook naar uw evenement te halen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €285,00
2 dagen:€ 427.50
3 dagen:€ 498.75
4 dagen:€ 570.00
5 dagen:€ 641.25
6 dagen:€ 712.50
7 dagen:€ 783.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 20.00
* Kan niet afgehaald worden

De draaimolen 10 persoons eend huren bij Vcompany

Huur nu een super eyecatcher voor uw evenement en haal de draaimolen naar uw evenement. Al zwaaiend gaan de kinderen in de rondte en beleven ze de dag van hun leven. De draaimolen mag niet ontbreken bij een evenement waar veel gezinnen met jonge kinderen op af komen. Wij hebben een groot assortiment draaimolens in huis. Zo kunt u kiezen uit kleine compacte draaimolen tot een nostalgische zweefmolen.

Wel op zoek naar een draaimolen maar voldoet deze niet aan uw voorkeur? Wat dacht u van kinderattractie draaimolen dieren? Nog groter uitpakken? Combineer dan de draaimolen met de zweefmolen!

De draaimolen kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De draaimolen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Kenmerken:

L x Bx H 2.7 x 2.7 x 2.1
Transport L x B x H 3.9 x 1.6 x 2.1
Stroom: Nodig
Opzet/afbouw tijd: 15 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Nostalgie
  • Mobiel beschikbaar
  • Favoriete attractie
  • Een ware eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een draaimolen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De draaimolen kan bij regen gebruikt worden. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Feestje? Heeft u al gedacht aan een bierbankset, statafel en/of feestverlichting. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De draaimolen 10 persoons eend goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De draaimolen 10 persoons eend is te vergelijken met een aanhanger en kan gekoppeld worden aan een auto met een trekhaak. De afmetingen voor het vervoer van deze attractie staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.