088 - 3985000
v.a.
450

Nostalgische Zweefmolen huren op uw verjaardagsfeest of evenement

Wilt u zich weer even op de kermis wanen? Met deze zweefmolen krijg je weer even het gevoel alsof je op de kermis bent. Dit artikel is alleen beschikbaar op basis van bezorgen of verzorging. Afhalen is helaas niet mogelijk. De prijs is zonder begeleiding.

 

 

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €450,00
2 dagen:€ 675.00
3 dagen:€ 787.50
4 dagen:€ 900.00
5 dagen:€ 1012.50
6 dagen:€ 1125.00
7 dagen:€ 1237.50
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* Kan niet afgehaald worden

Nostalgische zweefmolen huren bij Vcompany

Deze nostalgische zweefmolen is met zijn opvallend uiterlijk een leuke toepassing voor uw feest of evenement. Deze zweefmolen heeft een maximale bezetting van 16 personen.

De nostalgische zweefmolen niet helemaal wat u zoekt? Wat dacht u van een draaimolen?

De nostalgische zweefmolen kunt u huren in 3 opties: bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Vraag een offerte op maat aan.

  • Zweefmolen
  • Plezier
  • Kinderen
  • Uitstraling

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een nostalgische zweefmolen huren voor de beste prijs en kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen weergegeven inclusief btw. Al onze spelen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Het treintje inclusief 2 wagons goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.