088 - 3985000
v.a.
23

Peuter Wip-Wap huren op uw feest of evenement

De wip-wap, wie kent hem niet? Allemaal hebben we wel als peuter op een wip-wap gezeten. Voor de peuters is dit echt een toevoeging voor uw evenement. Zo heeft u ook voor de kleinste kinderen een attractie!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€22,50
Dagprijs €25,00
2 dagen:€ 38.00
3 dagen:€ 50.00
4 dagen:€ 63.00
5 dagen:€ 75.00
6 dagen:€ 88.00
7 dagen:€ 100.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 10.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Wip-Wap huren bij Vcompany

Deze Wip-Wap is met zijn kleine afmeting een leuke toepassing voor uw feest of evenement. Met de Walvis Wip-Wap klim je alleen of met vriendjes op de rug van een blauwe walvis. De Wip-Wap is gemaakt van stevig kunststof. Hierdoor is het mogelijk om de Wip-Wap zowel binnen als buiten te gebruiken. Door de handvaten en de voetribbels blijven de kleintjes stevig zitten. U kunt onze Wip-Wap zelf ophalen of laten bezorgen door Vcompany.

De Wip-Wap combineren met een springkussen. Bekijk het springkussen assortiment. Of combineer deze peuter glijbaan met onze andere peuter attracties zoals guus de worm, peuter glijbaan en het peuter speelhuis. U kunt zo al snel een klein kinderdorp maken.

De attractie Wip-Wap kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een leuke Wip-Wap huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. De peuter wip wap is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Zeskamp? Kinderevenement? Bekijk het kinderattractie assortiment. Combineer de kinderattracties met de spellen voor jong en oud of met de springkussens. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De attractie Wip-Wap goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Per spel/ attractie verschilt het vervoer hiervan. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.