Springkussen huren Breda

Springkussen huren Breda


Een springkussen huren in Breda?


Dat doet u bij Vcompany Attractieverhuur. Vcompany levert al meer dan 10 jaar springkussens in Breda voor grote en kleine evenementen. Van een buurtfeest tot een kinderfeestje. Met ons grote assortiment leveren we in heel Nederland en dus ook in Breda.


Welk springkussen is geschikt voor u

U bent opzoek naar een springkussen maar door het diverse aanbod weet u niet welk springkussen voor u geschikt is? Bij het maken van deze keuze helpen we u graag! 


Als eerste stellen we daarbij de vraag of u al een thema in gedachten heeft. Zo ja, dan hebben we een aantal thema’s al bij elkaar gezet. Klik hier voor een overzicht van onze thema’s. Het thema jungle is ons populairste thema en daarmee ook echt een aanrader voor een kinderfeestje. Zijn de kinderen al wat ouder, kijk dan bijvoorbeeld naar het thema voetbal voor meer interactieve springkussens.


Naast het thema is het ook belangrijk om te kijken naar het formaat van het springkussen. Voor een kleine achtertuin zijn de “springkussens klein” zeer geschikt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan springkussen prinses klein of springkussen western klein. De kleine springkussens zijn geschikt voor een groep van ongeveer 4 kinderen.


Zijn de kinderen al wat groter of met wat meer, kijk dan naar de “springkussens middel”. Deze passen niet in elke achtertuin dus kijk vooral naar het formaat en meet het thuis even op. Populaire springkussens in deze categorie zijn bijvoorbeeld: Springkussen koe middel en Springkussen olifant middel.


Het kan natuurlijk ook dat u op zoek bent naar een attractie met een competitie element. Kijk dan naar ons aanbod aan stormbanen. De stormbanen zijn beschikbaar in kleine en grote formaten. Tevens zijn ze zelfs aan elkaar te koppelen zodat er een hele lange stormbaan ontstaat. In samenwerking met The Wall heeft Vcompany tweemaal de grootste stormbaan van Nederland gerealiseerd. Met meer dan 28.000 mensen die over de stormbaan gingen wisten we een mooi record neer te zetten. 


We hopen dat we u op deze manier een beetje richting hebben kunnen geven in het uitzoeken van een springkussen. Zo niet, maak dan gerust gebruik van een van onze specialisten. Al meer dan 10 jaar adviseert Vcompany op het gebied van springkussens en attracties en maken wij menig evenement tot een groot succes. Attracties huren bij Vcompany

Vcompany beschikt niet alleen over springkussens en stormbanen maar ook over een groot aanbod aan attracties. Zo hebben we bijvoorbeeld als een van de enige in Nederland een schommelschip te huur. Dit soort attracties zijn echte eyecatchers en maken van jouw event een echt publiekstrekker. Daarnaast hebben we ook nog attracties zoals een klimwand, een zweefmolen , draaimolen, kinderattracties, zeskampen, rodeostieren en nog veeeeel meer!Waarom Vcompany

Kiest u voor Vcompany, dan kiest u voor een flexibele service, goede prijzen en een bak aan ervaring! Vcompany attractieverhuur bestaat al langer dan 10 jaar en is daarmee een van de grotere van Nederland. Met een totaalaanbod van meer dan 200 attracties hebben we meer dan genoeg in huis om uw evenement tot een succes te maken.


  • Rondom de levering denken wij flexibel met u mee! We kijken naar wat voor u goed uitkomt en leveren op een geschikt moment. 
  • We hebben een jong en enthousiast team met passie voor het product. We vertellen u graag over de mogelijkheden en zijn ook goed in staat om u te ondersteunen in de opbouw, afbouw en begeleiding bij een evenement.
  • Neem gerust contact op met een van onze specialisten. We beantwoorden al uw vragen en zorgen ervoor dat uw evenement een groot succes wordt. 
  • Alle springkussens en attracties van Vcompany worden jaarlijks gekeurd. Hiermee kunnen wij een veilig product garanderen en ook de veiligheid van u en uw kinderen. 


Springkussen huren
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Attracties huren
Kinderattracties
Waterattracties