Draaimolen Dieren 10 persoons

Draaimolen Dieren 10 persoons
>
  • Draaimolen Dieren 10 persoons
  • Draaimolen Dieren 10 persoons dichtbij
  • Draaimolen Dieren 10 persoons buiten
<

285,00

1 dag 

Incl. BTW

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

De mini draaimolen huren 

U kent ze vast wel van de kermis: de nostalgische draaimolens. De draaimolen waarvan ieder kinderhart sneller gaat kloppen. Nu ook mobiel beschikbaar in minivariant dieren; hiermee is de draaimolen ook naar uw evenement te halen. Laat de kinderen plaats nemen op de haan, auto, olifant of konijn en de rit kan beginnen. De draaimolen biedt plaats aan 10 kinderen.

Mocht deze draaimolen niet helemaal aan uw wensen voldoen, dan hebben wij nog andere draaimolens in ons assortiment. 

De draaimolen is een gecertificeerde attractie. Mocht u het certificaat nodig hebben voor bijvoorbeeld een vergunning, dan kunt u deze altijd bij ons opvragen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Keurmerk Huren waardoor u verzekerd bent van de beste service en veiligheid rondom het huren van een attractie. 

De mini draaimolen huren bij Vcompany

Bij de draaimolen is een handleiding beschikbaar. Tevens kunt u onze collega's altijd vragen naar de nodige tips. De draaimolens zijn enkel te huren op basis van bezoring en is altijd inclusief op- en afbouw, hier hoeft u zich dan ook geen enkele zorgen over te maken. Bezorging is door heel Nederland mogelijk. Om helemaal ontzorgd te kunnen genieten van uw evenement of feest, bieden wij ook de mogelijkheid het springkusseen te laten begeleiden door een van onze deskundige collega's. Op deze manier weet u zeker dat iedereen onbezorgd en veilig kan genieten van de draaimolen. 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de huur van de draaimolen, dan kunt u tijdens kantooruren altijd contact met ons opnemen. Door meer dan 10 jaar ervaring in de verhuurbranche beschikken al onze collega''s over de nodige expertise. Wij zijn een flexibel bedrijf en zullen ten alle tijden met u meedenken op wat voor manier wij uw evenement tot een spetterend feest unnen maken. 

Producteigenschappen

Lengte
270 cm
Breedte
270 cm
Hoogte
310 cm
Transport Lengte
390 cm
Transport Breedte
160 cm
Transport Hoogte
210 cm
Stroom nodig
Ja
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
10

Producten in pakket

1x
- Draaimolen Dieren
1x
- Kistje Draaimolen Dieren
1x
- Handslinger
1x
- Lange Handslinger
1x
- Besturingskast Draaimolen Dieren