088 - 3985000
v.a.
285

De mini draaimolen huren voor op uw feest of evenement

U kent ze vast nog wel van de kermis: de nostalgische draaimolens. De draaimolen waarvan ieder kinderhart harder gaat kloppen. Nu ook mobiel beschikbaar in minivariant; hiermee is de draaimolen ook naar uw evenement te halen. Laat de kinderen plaats nemen op de haan, auto, olifant of konijn en de rit kan beginnen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €285,00
2 dagen:€ 427.50
3 dagen:€ 498.75
4 dagen:€ 570.00
5 dagen:€ 641.25
6 dagen:€ 712.50
7 dagen:€ 783.75
* Kan niet afgehaald worden

De mini draaimolen huren bij Vcompany

Al zwaaiend gaan de kinderen in de rondte. De draaimolen mag niet ontbreken bij een evenement waar veel gezinnen met jonge kinderen op af komen. Wij hebben een groot assortiment draaimolens in huis. Zo kunt u kiezen: van kleine compacte draaimolen tot een nostalgische zweefmolen.

Wel op zoek naar een draaimolen maar voldoet deze niet aan uw voorkeur? Wat dacht u van de draaimolen eend en/of de zweefmolen?

De draaimolen kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De draaimolen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Kenmerken:

L x Bx H 2.7 x 2.7 x 3.1
Transport L x B x H 3.9 x 1.6 x 2.1
Stroom: Nodig
Opzet/afbouw tijd: 15 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Nostalgie
  • Mobiel beschikbaar
  • Favoriete attractie
  • Een ware eyecatcher

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een springkussen huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig om ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Feestje? Heeft u al gedacht aan een partytent, bierbankset, statafel en feestverlichting? Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De mini draaimolen goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamdonksveer (Brabant).

De mini draaimolen is vergelijkbaar met een aanhanger en kan hierdoor gekoppeld worden aan een auto met een trekhaak. De afmetingen voor het vervoer staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.