Gatenkaas

Gatenkaas
>
  • Gatenkaas
  • Gatenkaas
<

40,00

1 dag 

Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Het spel Gatenkaas huren bij Vcompany

Gatenkaas is een spannend spel dat geschikt is voor zowel jonge als oudere spelers. Het doel van het spel is om met behulp van touwen een balletje bovenaan het bord te krijgen zonder dat deze in het gat valt. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar het spel vereist een goede dosis concentratie, behendigheid en precisie.

Het spel bestaat uit een bord met verschillende gaten en een aantal touwen waarmee je het balletje naar boven moet duwen. Het balletje wordt geplaatst in het middelste gat van het bord en het is aan jou om het naar boven te krijgen zonder dat het in een van de andere gaten valt.

Er zijn verschillende manieren om het balletje naar boven te krijgen, zoals het gebruiken van de touwen om het op te tillen of het laten rollen op de touwen. Het is aan jou om de juiste strategie te kiezen om het balletje naar boven te krijgen.

Gatenkaas is een spel dat niet alleen leuk is om te spelen, maar ook goed is voor de concentratie en het coördinatievermogen. Het spel kan alleen gespeeld worden, maar het is ook leuk om met meerdere spelers te spelen en te zien wie het balletje het verst naar boven kan krijgen.

Het spel is gemakkelijk te spelen en kan gespeeld worden door mensen van alle leeftijden. Het is een leuk spel om te spelen op een feestje of tijdens een verjaardag, maar ook om te spelen tijdens een regenachtige middag binnenshuis.

Gatenkaas is een uniek en uitdagend spel dat zowel jonge als oudere spelers zal boeien. Het is een spel dat zorgt voor urenlang speelplezier en het is een leuke manier om je concentratie en behendigheid te verbeteren. Dus als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend spel, dan is gatenkaas zeker een aanrader.

 Gatenkaas huren bij Vcompany

Het Gatenkaas is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Producten in pakket

1x
Gatenkaas (flightcase)
1x
- Kistje tbv Gatenkaas