088 - 3985000
v.a.
275

De Tobbedans Waterbaan huren op uw zeskamp of competitie spel

Wie glijdt het snelst naar beneden en gaat als eerste kopje onder in het zwembad van de Tobbedansbaan? Klim naar boven om dan zo snel mogelijk weer naar beneden te glijden. Met maar liefst een lengte van 18 meter biedt dit genoeg waterplezier!

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€274,50
Dagprijs €305,00
2 dagen:€ 455.00
3 dagen:€ 530.00
4 dagen:€ 605.00
5 dagen:€ 680.00
6 dagen:€ 755.00
7 dagen:€ 830.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Tobbedans waterbaan huren bij Vcompany

Het zwembad combineren met een andere water opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld de Waterrodelbaan, het Zwembad of de Waterhindernisbaan.

De tobbedansbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. De tobbedansbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

Bij deze attractie is het wel belangrijk dat u voor de wateraanvoer zorgt om het zwembad te vullen. Daarnaast dient de baan af en toe besproeid te worden zodat de deelnemers gemakkelijk over de helling glijden. De tobbedansbaan wordt geleverd met twee bandjes waarop de deelnemers plaats kunnen nemen, om vervolgens de helling af te glijden.

Kenmerken:

L x Bx H 18 x 4.2 x 5.6
Transport L x B x H 2.6 x 1.8 x 1.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 300KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 3
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Jongen en oud
  • Competitie-element

Suggesties voor jou:

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de Tobbedansbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De Tobbedansbaan is ook bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De Tobbedansbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De Tobbedansbaan is alleen te vervoeren met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.