Springkussen huren Almere

Springkussen huren Almere

Springkussen huren Almere

U komt uit Almere en bent op zoek naar een springkussen? Dan kan Vcompany u hier goed bij helpen! Vcompany heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verhuren van springkussens en we kunnen u dan ook garanderen dat wij het geschikte springkussen voor u hebben!


Met een van de grootste assortimenten van Nederland bieden we een grote variatie aan springkussens en attracties. Zo hebben we meer dan 100 springkussens op voorraad en zijn we in staat om de langste stormbaan van Nederland neer te zetten. Met onze rodeostieren worden dagelijks hilarische momenten gecreëerd en brengen we menig evenement tot een groot succes. 


Met een groot eigen wagenpark rijden we door heel Nederland en kunnen we overal komen! Daardoor komen we natuurlijk ook in Almere. U wilt een springkussen huren in Almere Stad, Almere Buiten of Almere Haven. Dan bezorgen wij tot aan uw deur!Springkussen huren in Flevoland

Ook wanneer u een springkussen wilt huren in andere stad of dorp in Flevoland staan we snel bij u op de stoep! In de volgende steden leveren wij veel springkussens: Lelystad, Urk, Zeewolde, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Schokland, Ens, Marknesse en Kraggenburg.Waarom Vcompany

  • Alle springkussens van Vcompany zijn gecertificeerd. Daarnaast zorgen we ervoor dat de springkussens voordat ze verhuurt worden zijn schoongemaakt en zijn gecontroleerd op gebreken. Hiermee garanderen wij een goed product.
  • Door meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche kunnen wij u goed voorzien van advies. Noem ons gerust specialisten, dat zijn we namelijk ook!
  • Ons team is enthousiast over het product. Daardoor leveren we met enthousiasme en perfectie. Alles om ervoor te zorgen dat u een goede dag heeft.
  • We hebben een groot assortiment in springkussens en attracties! Misschien wel het grootste assortiment van Nederland. 
  • Door onze centrale ligging zijn we erg flexibel in onze levering. Het is ook mogelijk om bij een van onze locaties af te halen.


Funfood

Naast onze mooie attracties is het ook mogelijk om dit te combineren met funfood. Zo hebben we een prachtige popcornkar en een suikerspinmachine beschikbaar. De eerste 100 porties krijgt u van ons, gewoon omdat het kan. Ideaal voor een kinderfeestje.Springkussen huren voor een kinderfeestje in Almere

U wilt een kinderfeestje organiseren in Almere. Hiervoor bent u opzoek naar een springkussen wat past bij het thema van het kinderfeestje. Vcompany heeft dit springkussen! Met ons grote assortiment hebben we veel verschillende thema’s beschikbaar! Onze meest succesvolle thema’s zijn:

Mocht u hulp kunnen gebruiken bij het uitzoeken van een geschikt thema. Neem dan contact op met een van onze medewerkers! Wij helpen u graag! Springkussen huren voor een langere tijd

U bent opzoek naar een springkussen om te huren voor een langere tijd? Ook dit kan bij Vcompany. Het is zelfs mogelijk om regelmatig het springkussen om te wisselen om variatie te behouden. Neem voor de mogelijkheden contact op met een van onze medewerkers! Wij vertellen u graag wat er mogelijk is en stellen een mooie prijs voor u op!


Verschillende formaten springkussens

Klein

Deze kleine springkussens zijn erg geschikt voor een klein kinderfeestje van ongeveer 4 kinderen. Voor de meiden is het springkussen prinses een groot succes! Van de jongens krijgen we veel positieve reacties over het springkussen voetbal.


Middel

Deze springkussens zijn voor een wat groter feestje. Voor een groep van 6 kids is dit springkussen perfect. Maar ook als de kinderen al wat groter worden is het natuurlijk fijn om een wat groter kussen te hebben. Binnen deze categorie is het springkussen jungle echt een topper! 


Groot

Deze springkussens zijn er voor een echte grote fuif! Deze springkussens worden vaak ingezet op evenementen als eyecatchers. Het zijn dan ook unieke springkussens. Hier kunnen makkelijk 8 kinderen tegelijkertijd op! Zo zijn bijvoorbeeld de springkussens piratenschip groot en winterse skihut goede publiekstrekkers!


Springkussen huren
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Attracties huren
Kinderattracties
Waterattracties