088 - 3985000
v.a.
325

Schiettent huren op uw bedrijfsevenement of verjaardagsfeest

Heeft u altijd al eens als een echte cowboy willen schieten? Huur dan deze schiettent en waan u als een cowboy in het wilde westen. Misschien wel de bekendste attractie van de kermis nu ook beschikbaar in de verhuur. Wie schiet vol in de roos en mag zich scherpschutter van de dag noemen? Deze schiettent is altijd in trek en haalt bij iedereen het jagersinstinct weer naar boven.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €325,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 0.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 0.00
6 dagen:€ 0.00
7 dagen:€ 0.00
* incl 4 uur begeleiding

Schiettent huren bij Vcompany

De schiettent is volledig demontabel en kan hierdoor overal ingezet worden. Voor de veiligheid wordt deze schiettent alleen aangeboden inclusief begeleiding.

Wel het jagersinstinct willen prikkelen, maar voldoet de schiettent niet aan uw wensen? Dan raden wij u het hand– en kruisboogschieten aan.

De schiettent kunt u alleen compleet verzorgd huren. Hierbij wordt de schiettent bezorgd en opgehaald, op- en afgebouwd en krijgt u begeleiding naar het aantal uur dat het feest duurt.

De schiettent wordt geleverd met twee kermis buksen, kogeltjes, kaart schieten en/of roos schieten.

Kenmerken:

L x Bx H 4 x 3 x 2.5
  • Schiet attractie
  • Geschikt voor jong en oud
  • Moeilijkheidsgraad zelf bepalen
  • Eyecatcher

Suggesties voor jou:

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de schiettent huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

De schiettent goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De schiettent wordt alleen compleet verzorgd verhuurd, het is dan ook niet mogelijk om het materiaal zelf af te halen.