088 - 3985000
v.a.
90

Opblaasbaar Basketbalspel huren op uw feest of evenement

Zorg ervoor dat je zo veel mogelijk basketballen in de basket gooit. Dankzij de 2 baskets kun je direct tegen een ander spelen. Wie gooit de meeste ballen raak?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€90,00
Dagprijs €100,00
2 dagen:€ 162.50
3 dagen:€ 225.00
4 dagen:€ 287.50
5 dagen:€ 350.00
6 dagen:€ 412.50
7 dagen:€ 475.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 15.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Opblaasbaar Basketbalspel huren bij Vcompany

Het opblaasbare basketbalspel combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen raceauto XXL, skelterbaan, bungeetrampoline, tobbedansbaan, stormbaan 45 meter en/of de rodeo kameel.

Het opblaasbare basketbalspel kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 5 x 4 x 6
Transport L x B x H 1.5 x 1.1 x 0.9
Stroom: Nodig
Gewicht: 220KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 45 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Basketbalspel
  • Uitdaging
  • 2 personen
  • Opblaasbaar

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het opblaasbare basketbalspel huren tegen de beste prijs en kwaliteit. Omdat wij houden van duidelijkheid, zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw. Onze spellen/attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres; wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product/attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen.

Het opblaasbare basketbalspel goedkoop huren? Vraag een offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

Per spel/attractie verschilt hierin het vervoer. Wij raden aan om de producteigenschappen eerst te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Bij ons kunt u een aanhanger huren voor 25 euro per dag.