088 - 3985000
v.a.
185

Swingcartbaan huren voor uw feest of evenement

Zin om te carten? Huur dan onze opblaasbare swingcartbaan met swingcarts! Door aan de handvatten te trekken en te duwen, gaat u vooruit. U kunt er eventueel een wedstrijdelement aan toevoegen door een begin- en eindpunt te bepalen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€184,50
Dagprijs €205,00
2 dagen:€ 307.50
3 dagen:€ 358.75
4 dagen:€ 410.00
5 dagen:€ 461.25
6 dagen:€ 512.50
7 dagen:€ 563.75
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Swingcartbaan huren bij Vcompany

Deze Swingcartbaan is een leuke toevoeging aan uw feest of evenement. Deelnemers proberen zo snel mogelijk met de skelters te finishen.

Onze Swingcartbaan combineren met een opvallende attractie? Huur dan het Springkussen Raceauto XXL, de Bungeetrampoline, de Tobbedansbaan, de Stormbaan 45 meter en/of de Rodeostier.

De Swingcartbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 6.5 x 9.5 x 4
Transport L x B x H 1.8 x 1.2 x 0.6
Stroom: Nodig
Gewicht: 77.5KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Opzet/afbouw tijd: 20 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Swingcartbaan
  • Opblaasbaar
  • Inclusief Swingcarts
  • Jong & Oud

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de Swingcartbaan tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden hiermee een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De Swingcartbaan is bij regen te gebruiken en niet van het weer afhankelijk. Toch bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten en kinderspellen. Kortom: bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De Swingcartbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De Swingcartbaan is te vervoeren in een bestelbus. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.